Kadrs no seriāla "Mūsu karogs nozīmē nāvi".

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - seriāls par neparastiem pirātiem un filma supervaroņu faniem

TV
2023. gada 25. maijā 20:30 2023. gada 25. maijā 20:30
  Jauns.lv
"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Mūsu karogs nozīmē nāvi" un supervaroņu filmu "Melnais Ādams".

Neparastie pirāti

"Mūsu karogs nozīmē nāvi" ("Our Flag Means Death") ir aizraujošs un neparasts skatījums uz pirātu dzīvi.

Nomainījis šķietami bezrūpīgu džentlmeņa dzīvi uz bravūrīga pirāta gaitām, Stīds Bonets kļūst par pirātu kuģa "Atriebe" kapteini. Viņš nopūlas izpelnīties dumpīgās komandas cieņu, taču visu maina liktenīga tikšanās ar bēdīgi slaveno kapteini Melnbārdi. Stīds kopā ar apkalpi cīnās, lai nosargātu savu kuģi un izdzīvotu atklātā jūrā.

"Mūsu karogs nozīmē nāvi" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Salmiņa un Valdnieks atgriežas

Jaunā izklaidējoši informatīvā raidījumā "360TV ZIŅneši" TV ekrānos atgriežas Ramona Salmiņa un Dāvis Valdnieks.

“"360TV ZIŅnešu" projektā mani simpatizē raidījuma formāts – ziņvērtīgu saturu pasniedzam elpojoši brīvā veidā, autori un arī moderatori nav ielikti standartizētos, kokainos rāmjos. Ja to vajadzētu vizualizēt, tad iztēlojieties kaklasaites noraušanu un stīvas sejas atmaigšanu smaidā. Katra radošais pienesums ir kā individuāls rokraksts, un skatītāji to varēs ar acīm baudpilni izgaršot savos ekrānos,” brīdina Ramona. Arī Dāvis atzīst, ka jaunā raidījuma formāts  uzrunāja atgriezties kameras priekšā: “Vēlos sevi izmēģināt tādā raidījuma vadīšanas manierē, kādā vienmēr esmu vēlējies izpausties.”

"360TV ZIŅneši" skatīsies aiz ziņu virsrakstiem, tuvplānā izzinās sociālekonomisko realitāti no lauku viensētas līdz pilsētām, godā cels maz pamanītos vai nenovērtētos cilvēkus sabiedrības zobrata funkcionēšanai. Ar plašas emociju gammas raisošiem stāstiem, sociālekonomisko eksperimentu veikšanu, absurdu izgaismošanu, notikumu rāmēšanu arī caur ironiju un satīru mērķis ir pieradināt skatītāju, ka "360TV ZIŅneši" ir vajadzīgs pielikums ikdienas informatīvā satura patērēšanas paradumos.

Ramonas un Dāvja tandēms televīzijas kanālā "360TV" skatāms katru ceturtdienu pulksten 21, savukārt izklaides platformā "Tet TV"+ katra jaunā epizode piektdienu rītos.

Sendievs mūsdienās

Pirms gandrīz pieciem tūkstošiem gadu Melnais Ādams iemantoja visuvareno sendievu spējas, bet teju uzreiz nonāca ieslodzījumā. Tagad viņš ir atbrīvots no pasaulīgajām važām un gatavs mūsdienu pasauli iepazīstināt ar savu īpatnējo izpratni par taisnīgumu.

"Melnais Ādams" ("Black Adam") ir kārtējā filma mūsdienu Holivudas supervaroņu pasaulē – balstīta "DC Comics" komiksu varoņu piedzīvojumos. Precīzāk sakot, tā ir 2019. gadā iznākušās, kritiķu nenozākātās un kases ieņēmumos 360 miljonus dolāru nopelnījušās "Shazam!" spinofs jeb atvasinājums. Ne viens vien kino apskatnieks izsaka šādu pieņēmumu – tā kā filmas "Melnais Ādams" notikumi risinās DC komiksu varoņu kinopasaulē, tad pavisam reāla taču ir Dveina Džonsona atveidotā varoņa tikšanās ar Supermenu! Kas par to sakāms Džonsonam? Dveins apņēmīgi sper soli vēl tālāk un puspajokam apgalvo, ka filma "Melnais Ādams" tikai tādēļ vien radīta, lai atvērtu jaunu lappusi DC kinopasaulē, kurā pavisam noteikti būs šo divu supervaroņu satikšanās. “Es tik ļoti gribēju, lai visi uzzina par Melno Ādamu. Pirms diviem gadiem pasaulei nebija ne jausmas, ka tāds ir. Nu mēs zinājām, bet lielākā daļa gan ne,” nosmej kinozvaigzne. Viņš arī apgalvo – protams, ņems vērā skatītāju vēlmes: “Es gribu, lai fani zinātu, ka viņos mēs ieklausāmies. Nevari, protams, vienmēr dot viņiem visu, ko tie vēlas, bet ziniet, ka jūs tiekat uzklausīti!”

"Melno Ādamu" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Citi šobrīd lasa

Vai tiešām Latvijā plāno aizliegt malkas un granulu apkuri? 8
Cēsu novadā aiztur divus dzērājšoferus - viņu bagāžniekā likumsargi atrod kailu vīrieti 1
FOTO: tuvāko 3 gadu laikā varētu atdzimt leģendārais restorāns "Sēnīte"
Pievienot komentāru