Šenona Dohertija gatavojas operācijai.

"Es vairs nebūšu es..." Ar vēzi slimā Šenona Dohertija parāda, kā gatavojas operācijai smadzenēs

Slavenības
2023. gada 17. jūnijā 10:43 2023. gada 17. jūnijā 10:43
  Jauns.lv
Amerikāņu aktrise, seriālu “Beverlihilsa, 90210” un “Amulets” zvaigzne, Šenona Dohertija jau astoņus gadus cīnās ar krūts vēzi. Par savu cīņu viņa regulāri stāsta soctīklos, lai atbalstītu tos, kuri pārdzīvo to pašu, kā arī veicinātu pasaules vispārējo izpratni par onkoloģiju.

Nesen Šenona Dohertija publiski atklāja, ka viņas krūts vēzis, kas ir ceturtajā stadijā, izplatījis metastāzes smadzenēs. Tā dēl šā gada janvāra sākumā viņai veikts apstarošanas kurss, no kā aktrise šausmīgi baidījusies. Taču izrādījies, ka pats briesmīgākais vēl ir priekšā.

Pēc apstarošanas Dohertija atkal gūlusies zem ķirurga skalpeļa – smadzenēs izveidojušos audzēju nolemts izņemt ķirurģiski. Savā “Instagram” lapā aktrise publiskojusi video, kurā parādījusi, kā gatavojas operācijai, un dalījusies ar savām emocijām tajā brīdī.

“2023. gada 16. janvāris. Operācija. Man bija audzējs galvā, ko gribēja izņemt, kā arī veikt biopsiju. Es nepārprotami cenšos būt drosmīga, bet esmu no bailēm pārakmeņojusies. Bailes mani pārņēma. Baidījos no visiem iespējamiem sliktiem iznākumiem, uztraucos par to, ka varētu atstāt mammu, baidījos, kā tas viņu ietekmēs. Baidījos, ka pēc operācijas es vairs nebūšu es. Lūk, tā var izskatīties vēzis,” viņa pierakstījusi pie video.

Saistītās ziņas

Šenona Dohertija paziņo, ka vēzis izplatījies smadzenēs
Ar vēzi slimā Šenona Dohertija parāda "godīgu" selfiju bez filtriem
Šenona Dohertija dusmojas uz tiem, kas neievēro sociālo distancēšanos: “Ar vēzi 4. stadijā mana cīņa jau tāpat ir smaga”

Citi šobrīd lasa

“Summas ir nelielas,” cik saņem Krievijas specdienestu algotie diversanti?
"Prieks ne tikai bērniem" - vienkārša fotogrāfija no Viļņas mikrorajona savaldzina tūkstošus
Atklātībā nonācis video ar "Jaguar" kabrioleta avāriju Teikā
Pievienot komentāru