Linda Andrade (ekrānuzņēmums no Andrades "Facebook" lapas)

Dubaijas miljonārs vēlas bērnu? Viņa sievai ir ļoti "sālīts" vēlmju saraksts 6

Trakā pasaule
2023. gada 24. jūlijā 04:19 2023. gada 24. jūlijā 04:19
  Jauns.lv
Dubaijas kriptovalūtas treidera, miljonāra Rikija Andrades sieva Linda prasa dārgas dāvanas — nekustamos īpašumus, automašīnas un rotaslietas. Ko vīrs varētu cerēt par to saņemt? Tikai ar šādu nosacījumu sieva piekrīt viņam dāvāt bērnu, vēsta “Daily Mirror”.

Pāris iepazinās, kad Lindai bija nieka 16 gadi, bet Rikijs pelnīja naudu, ātrajās ēstuvēs mazgājot traukus. Tagad 23 gadus vecā kaliforniete pavada dienas, pērkot dārgas dizaineru somiņas un iemūžinot savu dzīvi “TikTok”. Kādā nesenā video viņa stāstīja, ka ar Rikiju plāno bērnus, taču pirmdzimtais izrādīsies tik dārgs prieks, ka papucim var nākties strādāt vairākos darbos, lai nebankrotētu.

@lionlindaa Imagine getting pregnant for a meal and not diamonds 💎😃 #millionaire #husband #trend ♬ Makeba - Jain

Ko gan grūtniecības gadījumā Linda cer saņemt no vīra? Pirmkārt, jaunu gredzenu ar briljantu. Viņa vēlas, lai briljanta krāsa atbilstu gaidāmā bērna dzimumam, tātad tam jābūt rozā vai zilam. Vēl viņa grib jaunu savrupmāju un “jaunu investīciju dzīvokli”, kuru varētu pārdot dārgāk.

Vēl viņa grib jaunas automašīnas, un ne jau kaut kādus tur mersedesus, džipus vai bē-em-vē, nē, viņai vajag “Lamborghini” un rozā “McLaren 720s”, kas maksā vairāk nekā 270 tūkstošus eiro. Turklāt viņai vajag arī jaunu “G Wagon”, kas kļūs par “mammobīli”. Viņas vārdā jānosauc arī jaunā jahta, kura, loģiski, ir jāiegādājas.

Linda Andrade lepojas, ka par viņas dzīvesstilu raksta prese, piemēram, "New York Post" (ekrānuzņēmums no Andrades "Facebook" lapas)
Lindas skaistumkopšanas tēriņi liek ieplest acis pat vietējai presei (ekrānuzņēmums no Andrades "Facebook" lapas)

Ja domājāt, ka ar to Lindas vēlmes būs apmierinātas, jūs naivi maldāties. Katru otro dienu viņai ir jāpiegādā rozes, jāapmaksā spa saloni, masāžas un “visādi citādi katru dienu jālutina”, katru dienu jārīko romantiski vakari, bet par katru grūtniecības trimestri jādāvina jauns “Rolex” pulkstenis.

“Cilvēki man vienmēr teikuši, ka esmu ar putniem galvā, taču tas mani padarīja par miljonāra sievu,” uz komentētāju kritiku atbild Linda.

Citi šobrīd lasa

Miljonāra Oļega Fiļa draudzene Kristīne Jelinska ierauta pikantā attiecību drāmā
Ivars Kalniņš par filmēšanos un ģimeni: "Kopš satiku Lauru, manā dzīvē vērojama augšupeja"
Atklāts iemesls, kāpēc Keita Midltone vēlas izlīgt ar Meganu Mārklu
Skatīt visus komentārus