"Bērnībā es biju briesmīgs," - modes mākslinieks Dāvids sevi salīdzina ar graustu miljonāru 1

Slavenības
2023. gada 24. augustā 17:49 2023. gada 24. augustā 17:49
 
Modes mākslinieks Dāvids, uzņemot pie sevis ciemos Andri Buli un raidījumu "Iečeko slavenību", dalās atmiņās par bērnību - īpaši to, kā iemācījies darba tikumu, jo, uzaugot bez tēva, agrā vecumā bija jāsāk pelnīt.

Dāvids sarunā ar Andri saka, ka jau bērnībā iemācījies darba tikumu un tā vērtību. Uzaugot bez tēva, viņam ar brāli nācies darīt daudz smagus darbus, jo iztika bija jāpelna pašiem: “Es esmu graustu miljonārs, tā filma. Tagad es to saprotu. Savulaik esmu rozes un ābeles potējis, vecākais brālis ziedināja tulpes, jo mums tēva nebija, mēs kaut kā paši izsitāmies un pelnījām naudu.”

Atceroties savu bērnību un skolas gadus, Dāvids ar vieglu ironiju atzīst, ka bijis neciešams bērns, un brīnās, kā palicis dzīvs, jo viņa asais raksturs un vēlme teikt visu, ko domā, daudziem esot nepaticis.

“Bērnībā es biju briesmīgs, es vispār brīnos, kā es esmu izaudzis liels, ka mani neviens nav nositis. Man ir sava veida autisms, un es māku ar to tikt galā, bet ir tā, ka es vienmēr runāju to, ko es domāju, un tas ir pats drausmīgākais," bilst viņš.

Dāvids. (Foto: Mārtiņš Ziders)

Citi šobrīd lasa

Nosaukts šogad Latvijā pieprasītākais amats
Krievija piedraud Baltijas valstīm ar sankcijām 5
Atklāts iemesls, kāpēc Keita Midltone vēlas izlīgt ar Meganu Mārklu
Pievienot komentāru