Krāšņums, elegance un plikumi - MTV ceremonijas atmiņā paliekošākie tērpi. FOTO

Slavenības
2023. gada 14. septembrī 06:20 2023. gada 14. septembrī 06:20
  Jauns.lv
MTV VMA gadu desmitiem ir devuši mums tik daudz modes ziņā. Patiesībā daži no visu laiku ikoniskākajiem sarkanā paklāja tērpiem radušies tieši tur. Mēs runājam par Britniju, kas čūsku izmantoja kā lakatu, Xtinas pavisam niecīgo sasienamo topu un Lady Gagas gaļas kleitu. Arī šogad slavenības nebeidza pārsteigt.

2023. gada MTV Videomūzikas balvas pasniegšanas ceremonijas rozā paklājs mirdzēja, un viena no pirmajām māksliniecēm, kas ieradās mirdzošā Ludovic de Saint Sernin kleitā, bija Olīvija Rodrigo.

Olīvija Rodrigo Ludovic de Saint Sernin kleitā Roger Vivier kurpēs. (Foto: Efren Landaos/Sipa USA/ Vida Press)

Tikmēr Megana Thee Stallion izskatījās neticami Brandon Blackwood darinātā caurspīdīgā tērpā un dekonstruētā Jacob and Co. dimantu čokera kleitā.

Megana Thee Stallion Brandon Blackwood kleitā un Jacob & Co. aksesuāros. (Foto: Guerin Charles/ABACA/Shutterstock/ Vida Press)

Arī Šakira, kura saņēma prestižo Vanguard balvu, bija tērpusies zeltainā Versace kleitā ar Y2K noskaņu.

Shakira "Versace" tērpā. (Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press)

Tā kā sarkanais paklājs bija rozā krāsā, daži pasākuma apmeklētāji izvēlējās papildinošus toņus, tostarp reperis NLE Choppa bija tērpies violetā zamšādas divdaļīgā tērpā, bet priekšnesuma vadītāja Saweetie - Ņujorkas zīmola Area rozā "Flintstones" kleitā.

NLE Choppa. (Foto: ddp/AFF / Vida Press)
Saweetie (Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press)

Citus MTV ceremonijas krāšņos tērpus skaties rakstam pievienotajā galerijā!

Citi šobrīd lasa

Pārsteidzoši kontrasti: nosaukta pasaules skaistākā valsts 1
FOTO, KAS JĀREDZ! Latvija beidzot tiek Eirovīzijas finālā, mūsu hokejisti dodas uz pasaules čempionātu, un kas 9. maijā notika Salaspilī?
Eirovīzijas lielākais skandāls — Nīderlandes pārstāvi izslēdz no dalības finālā! Vai demonstratīvi atteiksies piedalīties arī citi pārstāvji?
Pievienot komentāru