Hloja Kardašjana dažas nedēlas pēc operācijas apmeklēja CFDA Modes balvas ceremoniju un viņas vaigu sedza plāksteris. (Foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press)

Hloja Kardašjana pastāsta par to, kā saskārusies ar nāvējošā ādas vēža briesmām

Slavenības
2023. gada 22. septembrī 09:06 2023. gada 22. septembrī 09:06
  Jauns.lv
Realitātes šova zvaigzne Hloja Kardašjana nesen pastāstījusi par sekām pēc operācijas, kad viņai 2022. gadā izoperēts audzējs.

Realitātes TV zvaigzne vienmēr ir runājusi par sāpinošo pagātni, kad kaunināta par savu figūru, taču šoreiz viņas stāsts bija par visam ko citu. Hloja pastāstījusi par pērn piedzīvoto šoku, kad saskārusies ar nāvējošā ādas vēža draudiem.

Ar dekoratīvās kosmētikas palīdzību plāksteris uz Hlojas sejas bija tikpat kā nemanāms. To varēja manīt tikai tuvāk ieskatoties.

Hloja nesen publiskojusi spoguļattēlā uzņemtu selfiju, kur tuvplānā redzama puse viņas sejas. TV personība paskaidrojusi, ka robs, kas redzams viņas vaigā, ir tāpēc, ka bijis nepieciešams izoperēt no tā audzēju.

Pēc pērn oktobrī veiktās operācijas Hloja ilgu laiku bija redzama ar apsējiem uz vaiga vai ar plāksteri. Tagad viņa parādījusi, kā izskatījies zem tiem.

Foto: Instagram

Realitātes šova zvaigzne skaidri likusi saprast, ka viņa nežēlojas: “Lai man labāk ir robs vaigā nekā melanoma kādu dienu,” viņa raksta.

Jāatzīst, ka šobrīd izrobojums Kardašjanas vaigā vairs nav tik liels un jau ir kļuvis tikpat kā neredzams. Hloja publiskojusi vairākas fotogrāfijas, kurās parāda, kā seja izskatījās tūlīt pēc operācijas un apsēju noņemšanas un kā tagad, kad veiktas vairākas kosmētiskāss injekcijas vaiga apjoma palielināšanai.

Foto: Instagram

TV personība izteikusi pateicību ārstiem: “Esmu mūžīgi pateicīga visiem, kas turpina palīdzēt manā cīņā ar ādas vēzi.”

Hloja savos “Instagram” mazajos stāstos pastāstījusi, ka viņai uz vaiga aptuveni gadu bijis sīks veidojums, ko viņa uzskatījusi par pūtīti. Bet tad atklājies, ka tā nav nekaitīga pumpa, bet gan audzējs.

Foto: Instagram

Baidoties, ka veidojums var attīstīties ļaundabīgā ādas audzējā, viņai steidzami veikt operācija un veidojums izgriezts. Taču šī operācija atstājusi lielu robu sabiedrības dāmas vaigā. Hloja pastāstījusi, ka viņai nācies gaidīt vairāk nekā  9 mēnešus, lai drīkstētu veikt injekcijas un vaigs atkal varētu izskatīties tāds pats kā agrāk.

Rēta. (Foto: Hulu / BACKGRID/ Vida Press)
vairāk nekā 9 mēnešus Hloja staigāja ar apsējiem un plāksteri. (Foto: Hulu / BACKGRID/ Vida Press)

Citi šobrīd lasa

"Četri veči grābstās." Zigmars Liepiņš komentē Eirovīzijā redzēto 3
Uz bēdīgi slavenā "Vagner" īpašnieka Prigožina kapa uzlej betonu 1
FOTO un VIDEO: ar tautā iemīļotu mūziķu piedalīšanos aizvadīts Jura Kulakova piemiņas koncerts
Pievienot komentāru