Keitija Perija. (Foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press)

Keitija Perija pirmo reizi izved sabiedrībā savu mazo meitu

Slavenības
2023. gada 13. novembrī 06:16 2023. gada 13. novembrī 06:16
  Jauns.lv
Amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija (39) pārstājusi slēpt savas meitas izskatu. Viņa skatītājus iepazīstinājusi ar atvasi savas uzstāšanās laikā.

Ketija Perija ir saderinājusies ar aktieri Orlando Blūmu (46) kopš 2019. gada. Pārim ir trijus gadus veca meita Deizija Dava.

Jaunie vecāki cītīgi sargā meiteni no sabiedrības uzmanības. Taču nesen popzvaigzne pārkāpusi savus principus un kopā ar meitu devusies uz koncertu Lasvegasā. Ketijas meita atbalstījusi mammu, esot skatītāju zālē un vērojot Keitijas uzstāšanos viņas Lasvegasas rezidentūras šova “Play” pēdējā koncertā.

Hita “Hot N Cold” izpildītāja pati par to priecīgi paziņoja publikai. Perija no skatuves veltīja emocionālus vārdus meitai: “Deizija! Es tevi tik ļoti mīlu. Tu esi mans labākais draugs. Es esmu tik priecīga, ka tu esi šeit,” sacīja popzvaigzne.

Šajā brīdī kameras bija vērstas uz mākslinieces meitu, tāpēc fani varēja saskatīt viņas seju. Deizija no mammas mantojusi biezus gaišus matus, bet no tēva – lielās, brūnās acis. Pirmsskolas vecuma meitene uz koncertu bija saposta Mikipeles Minnijas stila kleitā. Filmas “Karību jūras pirāti” aktiera meitai koncertā bija uzliktas rozā austiņas, lai saudzētu bērna jūtīgo dzirdi. Meitenīte stāvēja uz deju grīdas līdzās tēvam Orlando Blūmam. Viņa plati pasmaidīja un pamāja, kad mamma no skatuves viņu uzrunāja. Pēc tam aktieris ar meitu dejoja hita “Chained to the Rhythm” pavadībā.

Saistītās ziņas

Keitijas Perijas fani sajūsmā par kādu īpašu brīdi viņas priekšnesuma laikā kronēšanas koncertā
Cēlas attiecības! Keitija Perija aiziet uz jogu kopā ar Orlando Blūma bijušo sievu
Keitija Perija nekautrējoties parāda, kādu koriģējošo veļu velk, lai figūra izskatītos labi

Keitijas Perijas šova apmeklētāju vidū bija arī Megana Mārkla un princis Harijs. Saseksas hercogi, šķiet, aizmirsuši par domstarpībām ar Periju pēc dziedātājas kritiskās piezīmes par viņu kāzām. Pāris pamanīts VIP sektorā līdzās kanādiešu dziedātājai Selīnai Dionai.

Megana Mārkla un princis Harijs popzvaigznes Keitijas Perijas koncertā Lasvegasā. (Foto: MEGA / Vida Press)
Selīna Diona Keitijas Perijas koncertā Lasvegasā. (Foto: MEGA / Vida Press)

Citi šobrīd lasa

Astronomi pirmo reizi ārpus Saules sistēmas novēro neparastu parādību
Māte par 25 eiro pabalstu bērnam: "Es domāju, ka tā ir kļūda. VSAA man atbildēja - nē, nav kļūda!" 12
Princis Viljams atklāj Džordža, Šarlotes un Luisa lielo noslēpumu
Pievienot komentāru