Teilors Lautners. (Foto: Vida Press)

"Krēslas" sāgas veidotāji pēc pirmās filmas gribējuši Teiloru Lautneru atlaist no darba. Uzzini, kāpēc!

Slavenības
2023. gada 20. decembrī 05:55 2023. gada 20. decembrī 05:55
  Jauns.lv
Teilors Lautners pastāstījis, ka franšīzes “Krēsla” veidotāji vēlējušies, lai viņš spēlētu Džeikobu Bleku tikai pirmajā filmā un plānojuši viņa atveidotajam tēlam nākamajos ekranizējumos piemeklēt citu aktieri.

Teilors Lautners nācis klajā ar pārsteidzošu atklāsmi par laiku, kad filmējās sāgas “Krēsla” filmās.

31 gadu vecais aktieris viesojies Aleksa Kūpera podkāstā “Call Her Daddy” un atzinies, ka populārās franšīzes veidotāji gribējuši viņu aizstāt ar citu aktieri.

Teilors Lautners 2008. gadā, kad uz ekrāniem iznāca pirmā sāgas “Krēsla” filma. (Foto: Vida Press)

Teilors pastāstījis, ka Džeikoba tēlu viņam bijis paredzēts atveidot tikai vampīru sāgas pirmajā filmā: “Manam tēlam pirmajā grāmatā ir jābūt kā mazam, kaulainam zēnam, un tikai grāmatas “Jauns Mēness” vidū viņš pārtop šajā 25 gadus vecajā pievilcīgajā, muskuļotajā vīrietī.”

Aktieris, kuram, filmējoties pirmajā daļā, bija tikai 16 gadu, atklājis, ka franšīzes veidotājiem bijis padomā viņu nomainīt pret kādu citu puisi, kuram ir jau krietni pāri 20.

“Man nācās cīnīties, lai atgūtu savu lomu,” atklājis Lautners.

Aktieris pastāstījis, ka sācis intensīvi trenēties un turpinājis to darīt nākamos deviņus mēnešus, kā rezultātā viņš pieņēmās svarā par 20-25 mārciņām.

“Es biju gatavs, tāpēc, kad saņēmām šo zvanu, mana komanda jautāja: ‘Vai jūs viņu nesen esat redzējuši?’”

Teilors Lautners 2023. gada augustā. (Foto: Vida Press)

Taču pat neraugoties uz savu izteikti muskuļoto ķermeni, kādu “Krēslas” veidotāji bija iztēlojušies Džeikobam Blekam nākamajā filmā, Teiloram Lautneram no jauna vajadzējis piedalīties aktieru atlasē.

Aktieris intervijā arīdzan pastāstījis par savu cīņu ar ķermeņa dismorfiju. Strādājot pie franšīzes turpinājuma un bieži vien kadrā esot visnotaļ skopi ģērbtam, viņš iedzīvojies sava ķermeņa pieņemšanas problēmās.

Par ķermeņa dismorfiju sauc ķermeņa tēla traucējumus. Tie liek cilvēkam stundām ilgi raizēties par patiesiem un šķietamiem trūkumiem savā ķermenī. Šīs negatīvās domas ir nepārvaramas un nekontrolējamas. Ķermeņa dismorfijas gadījumā cilvēkam nepatīk konkrētas sava ķermeņa daļas. Bieži vien patiesie trūkumi ir nelieli, bet lielākoties var būt pilnībā izdomāti.

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
Putins atzīst, ka viņa ģimenē jau mācās ķīniešu valodu
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā
Pievienot komentāru