Aktieris Kārlis Arnolds Avots filmas pirmizrādi svin ar mammu un mīļoto

Slavenības
17. martā 06:17 2024. gada 17. martā 06:17
  Inta Mengiša | Žurnāls "Kas Jauns"
Pašmāju daudzsēriju filmas "Padomju džinsi" pirmo divu sēriju pirmizrādi kinoteātrī " Forum Cinemas" kolēģu, radu un draugu lokā svinēja arī vairums filmā spēlējošo aktieru, tostarp galvenās lomas atveidotājs Kārlis Arnolds Avots.

Vēl pirms oficiālās pirmizrādes atzinību gūzmu guvusī daudzsēriju filma "Padomju džinsi", kā pēc ekspertu, tā pirmo divu sēriju skatītāju vairākuma viedokļa, noteikti kļūs par šīs sezonas grāvēju un, ļoti ticams, arī paliks kā vērtīgs produkts mūsu valsts kino vēstures arhīvā.

Par galvenā varoņa Renāra atveidotāju aktieri Kārli Arnoldu Avotu publikas sajūsma kinoteātra gaiteni piepildīja vēl labu laiku pēc filmas noskatīšanās.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", pirmizrādes vakarā Kārli Arnoldu Avotu atbalstīt un sveikt bija ieradušās aktiera dzīvē abas nozīmīgākās sievietes – gan mīļotā meitene horeogrāfe Milena Paviļča, gan mamma, Elejas vidusskolas sporta skolotāja un vieglatlētikas trenere Sandra Avota, kura neizsakāmi priecājas un lepojas par dēla talantu un panākumiem.

Aktieris ar mammu. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Mammai apskāviens, mīļotajai bučas

Pirmizrādes ielūgumos bija norādīts dreskods: viss džinsā. To ievēroja arī aktieris Kārlis Arnolds Avots un viņa draudzene horeogrāfe Milena Pavilča.

Kārlis Arnolds Avots ar mīļoto sievieti pirmizrādē. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)
Skūpsts mīļotajai. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Citi šobrīd lasa

"Parādījām puišiem, kas iztrūka iepriekšējās spēlēs!" Vītoliņš atstāsta treniņā paveikto; sastāvā gaidāmas būtiskas izmaiņas
VIDEO: šovu zvaigzne Magone gatavojas randiņam ar Misteru X un prāto par jaunu apakšveļu
FOTO: pāvests Francisks sūta sveicienus Latvijai 2