Stilisti un zvaigznes cenšas, cik spēj, lai izdomātu arvien provokatīvākus tērpus. (Foto: Vida Press)

Atkailinātības pakāpe pieaug. Emīlija Ratažkovski pārsteidz ar vēl nebijušu tērpu

Slavenības
13. martā 11:55 2024. gada 13. martā 11:55
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Šī vairs nav par tradīciju kļuvusī “kailā” kleita, tas ir kaut kas vairāk! Stilisti un zvaigznes cenšas, cik spēj, lai izdomātu arvien provokatīvākus tērpus. Vienā no tādiem uz “Oskara” balvu ceremonijas “afterparty” ballīti ieradās 32 gadus vecā topmodele Emīlija Ratažkovski.

Holivudas zvaigznes pulcējās tradicionālajā “Vanity Fair” ballītē par godu notikušajai “Oskara” balvas pasniegšanas ceremonijai. Sarīkojums notika Volisa Ārmstronga skatuves mākslas centrā Beverlihilsā Losandželosā.

Emīlija Ratažkovski ballītē ieradās franču modes nama “Jacquemus” tērpā no 2024. gada pavasara/vasaras kolekcijas. Baltā kleita bija ar atkailinātiem pleciem, muguru un ne tikai.

Šis tērps ir no franču modes nama “Jacquemus” 2024. gada pavasara/vasaras kolekcijas. (Foto: ddp/JPI Studios/Jill Johnson / Vida Press)

Augumu atkailinošā tērpa dēļ topmodele bija atteikusies no apakšveļas. Strukturētā kleita ar akcentēto krūšu daļu bija dekorēta ar caurspīdīgu audumu, kas no ņiebura sānu daļas vijās līdz pat zemei.

Aizvien atklātāk un atklātāk. (Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press)

Modele, kurai ir pieredze neskaitāmās modes skatēs, ieņēma visdažādākās pozas, demonstrējot fotogrāfiem savu neredzēti ekstravaganto tērpu un nešaubīgi lielisko augumu. Taču, kad Emīlija pārvietojās pa telpu, viņa tomēr kautrīgi piespieda tērpa ņiebura daļu sev pie auguma, lai klātesošo acīm neatklātos kaut kas, ko nav gribējusi parādīt.

Kad Emīlija pārvietojās pa telpu, viņa tērpa ņiebura daļu kautrīgi piespieda pie auguma ar roku. (Foto: GAMR / BACKGRID/ Vida Press)

Ballītē Emīlijai pievienojās viņas ilggadējā draudzene krievu modele Irina Šaika, kura bija izvēlējusies mazāk atkailinošu tērpu, taču arī ar nelielu provokāciju. Viņa bija ģērbusies peņuāra stila kleitā ar smalkām lencītēm un melnu korseti, kuplos organzas mini svārkos, kas atgādināja baletdejotāju pačku. Par provokatīvāko topmodeles apģērba daļu nosaucamas garās zeķes, ko turēja zeķturi ar metāla klipšiem.

Modele Irina Šaika. (Foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press)

Citi šobrīd lasa

Megana Mārkla izsaka stingru brīdinājumu princim Harijam par Ārčiju
FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Mūžībā devies bijušais diplomāts Bonifācijs Daukšts
Pievienot komentāru