Reperis ar savu pavadoni. (Foto: Mārtiņš Ziders)

Reperis ansis iziet sabiedrībā ar jaunu pavadoni, bet viņas vārdu neatklāj

Slavenības
4. aprīlī 06:51 2024. gada 4. aprīlī 06:51
  Žurnāls "Kas Jauns"
Populārais hiphopa mūziķis ansis pirms divarpus gadiem izšķīrās no savas sievas Līvas Liepas, un tagad viņam pasākumos pie sāniem ir cita meitene.

Četrus gadus ansis bija precēts vīrs. Ar Līvu viņu saveda kopā mīlestība pret hiphopu - abi sapazinās šīs kultūras mīļotāju tusiņos. Ar laiku viņi satuvinājās, līdz apprecējās, turklāt Līva kļuva arī par anša menedžeri. Taču kovidpandēmijas laiks tik ļoti ietekmēja pāra attiecības, ka viņi izšķīrās; šķiršanās notika cieņpilni, viņi palika par draugiem un kā vienota komanda, jo Līva joprojām ir mūziķa menedžere.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", nesen repera Gustavo grāmatas prezentācijā 36 gadus vecais ansis ieradās kopā ar kādu meiteni. Mūziķis ar savu pavadoni visu vakaru pārsvarā pavadīja blakus viens otram. Vai reperim ir jaunas attiecības? To gan viņš atteicās komentēt, neatklājot arī pavadones vārdu, jo ansis publiski runā tikai par savu radošo darbību, nevis privāto dzīvi.

Neraugoties uz repera noslēpumainību, nevajadzēja ne trīs minūtes pētnieciskās žurnālistikas, lai atklātu, kas ir viņa jaunā pavadone. Meitene ir Loreta Mackeviča. (Foto: Mārtiņš Ziders)

Citi šobrīd lasa

Rīdzinieks Māris neizpratnē - derīguma termiņš beidzies pirms pusotra mēneša, bet biezpiens izrādās ēdams
FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Pievienot komentāru