Mārtiņa un Diānas pikantā fotosesija tapusi vēl tad, kad Ogres Zilo kalnu Dubkalnu karjeru klāja ledus sega. Diāna, tāpat kā Mārtiņš, ar sportiskām aktivitātēm ir uz tu, jo strādā un mācās par sporta treneri. (Foto: no privātā arhīva)

Viņi iepazinās tiktokā - dziedātāja Mārtiņa Gruntes un viņa Diānas mīlasstāsts

Slavenības
14. aprīlī 06:37 2024. gada 14. aprīlī 06:37
  Santa Sergejeva
Dziedātājs un komponists Mārtiņš Grunte savu mīļoto Diānu, ar kuru vēlas nodibināt ģimeni, iepazinis sociālās saziņas platformā "TikTok". Bet viņu randiņi regulāri veda uz ziemas peldi, ar kuru abi nodarbojas jau vairākus gadus.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Diānu, kuru mīļi sauc par savu Dūdiņu, dziedātājs Mārtiņš Grunte pirms kāda laika iepazina, pateicoties "TikTok" platformai: “Mums ir ļoti interesants iepazīšanās stāsts. Es nekad mūžā nespēju iedomāties, ka varētu iepazīties sociālajos tīklos, jo man likās, ka tie ir kaut kas neīsts un nedabīgs; ka satikties var vai nu pie dabas, vai pilsētā, ejot garām viens otram, kad skatieni sastopas un sākas saruna… Bet – šeku, reku – vienā vakarā, kad man bija no darbiem brīva diena, es iegāju "TikTok" live, spēlēju ģitāru un dziedāju, iepriecināju savus klausītājus un skatītājus. No rīta skatoties telefonu, pamanīju, ka "TikTok" algoritms ik pa laiciņam izmet ārā vienu dāmu, kas nodarbojas ar ziemas peldēšanu. Nekādu uzmanību tam nepievērsu, skrollēju vien tālāk telefonu. Nākamajā dienā – wow, atkal algoritms rāda šīs dāmas profilu. Ieskatījos, redzēju jaudīgas bildes un sapratu, ka sieviete ar ziemas peldēšanu nodarbojas ļoti aktīvi un regulāri. Daudz nedomājot, saņēmu drosmi un uzrakstīju viņai ziņu, jo arī pats nu jau sesto gadu esmu aizrāvies ar ziemas peldēšanu. Vārds pa vārdam, darbi pa darbiem, vēstules pa vēstulēm, un beigu beigās klāt nākamā ziņa, ka mēs jau rīt satiekamies. Tiekoties nebija pārspīlēta satraukuma, jo bijām runājuši jau par ziemas peldi, sadzīvi un dzīvi. Satikāmies... Viss bija, kā pienākas, bez romantikas nevarēju iztikt, uzvedos kā džentlmenis, ierados ar ziediem. Tomēr, tuvojoties viņai, biju vieglā šokā, jo likās, ka šo sievieti pazīstu nevis tikai fiziski pēc bildēm, bet arī spēcīgi emocionāli. Tā nebija bijis nekad mūžā.”

Mārtiņa un Diānas pikantā fotosesija tapusi vēl tad, kad Ogres Zilo kalnu Dubkalnu karjeru klāja ledus sega. Diāna, tāpat kā Mārtiņš, ar sportiskām aktivitātēm ir uz tu, jo strādā un mācās par sporta treneri. (Foto: no privātā arhīva)

Uzreiz īstas ģimenes sajūta

“Esmu sapratis, ka vairs ne uz vienu sievieti neskatīšos tā kā uz viņu. Bija sajūta, ka esam pazīstami vairākus gadus, negribas pat saukt viņu mīļvārdiņos, jo šķiet, ka viņa jau ir mana sieva un mēs esam nopietni patīkamās, laimīgās attiecībās. Laikam ejot, uzdevu savai dāmai jautājumu, vai viņai ir tāda pati sajūta, ka, mums runājot, ir tik viegli un interesanti, ka šķiet, mēs lasām viens otra domas, uztveram mentālo sajūtu. Un Diāna atbildēja, ka viņai tā ir visu laiku, tāpēc arī patīkot būt ar mani. Viņa jūtot, ka es esmu patiess, nespēlēju, netēloju, runāju par lietām konkrēti, neko neizpušķojot. Mūsu attiecības vieglākas padara tas, ka mums nav nekādu zemūdens āķu. Satiekoties atkal un atkal, tā sajūta nemainās, tas ir kaut kas īsts, tās nav rozā brilles. Jāteic, ka mums šāda perioda vispār nebija, jo uzreiz bija īsta un patiesa ģimenes sajūta. Esmu sapratis, ka tā ir liela vērtība, ko nedrīkstu ne par kādu naudu palaist garām,” par saderību ar savu mīļoto meiteni stāsta Mārtiņš Grunte.

Randiņos dodas uz ziemas peldi

Abu randiņi ved uz ziemas peldēm. “Visgrūtāk ar to peldēšanu ir agrā pavasarī un rudenī, ziemā gaisa temperatūra ir mīnusos, bet ūdenī temperatūra ir plus divi. Tāpēc nav tik traki. Bet, kad ārā ir plus pieci vai seši, ir visgrūtāk ielīst ūdenī. Savukārt vasarā aizbraukt uz jūru nopeldēties man ir vislielākais izaicinājums,” smej Mārtiņš, kas ar mīļoto, protams, peldēt dodas kopā. “Ja es redzu, ka Diāna pēc darbiem ir sagurusi, tad iesaku nevis iet izgulēties, bet doties uz upīti nopeldēties. Jo pēc peldes var ļoti ātri atjaunoties, atgūt spēkus un ir sajūta, ka var kalnus gāzt. Mēs viens otru pieskatām, ja redzam, ka kāds no mums ir saguris, tad uzreiz – aiziet, dodamies peldēt, lai mūsu ikdiena būtu daudz enerģiskāka. Mēs peldam gan vakaros, gan no rītiem, tas atkarīgs no mūsu darbu grafikiem. Tā ir mūsu dvēseliskā atjaunošanās,” par kopīgo aizraušanos stāsta Mārtiņš.

Mārtiņa un Diānas pikantā fotosesija tapusi vēl tad, kad Ogres Zilo kalnu Dubkalnu karjeru klāja ledus sega. Diāna, tāpat kā Mārtiņš, ar sportiskām aktivitātēm ir uz tu, jo strādā un mācās par sporta treneri. (Foto: no privātā arhīva)

Lai arī mūziķis jau pagājušā gada nogalē bildinājis savu mīļoto sievieti un saņēmis arī piekrišanu, viņš teic, ka abi strikti neturas pie nākotnes plānošanas, drīzāk ļaujas dzīvei šeit un tagad: “Mēs vairāk esam manifestētāji. Nevarētu gluži teikt, ka ticam karmai, bet, ja tu šobrīd esi tieši šeit un tagad, tad nākotne tev iedos kaut ko labu. Ja šodien būsi pēc iespējas un savā visdziļākajā būtībā ļoti patīkams, labs cilvēks un arī laba un gudra personība un ar šo visu dalīsies ar citiem, tad tev par nākotni nav jāuztraucas. Mēs neesam lielo plānu kalēji, taču neesam arī tie, kas plūst pa straumi. Mums ir skaidri redzami savi mērķi un plāni.”

Nopietnais hobijs – vīriešu frizēšana

Pirms nu jau vairāk nekā 12 gadiem Mārtiņš Grunte startēja šovā "O!Kartes akadēmija", vēlāk centās iekļūt "Jaunajā talantu fabrikā", arī uz Eirovīziju ir kandidējis, bet pērn piedalījās pikantajā attiecību šovā "Mīla kemperī". Sarunā ar "Kas Jauns" Mārtiņš teic, ka no muzikālās aprites nav nekur pazudis, nesen dienasgaismu ieraudzījusi viņa jaunākā dziesma "Porcelāna sejas", kas tapusi sadarbībā ar jaunu skatuves mākslinieci Esmeraldu. Viņš ne tikai raksta sev dziesmas, bet arī ir vārdu un mūzikas autors citiem pašmāju skatuves māksliniekiem. “Esmu sapratis, ka mūzikā vēlos darīt vairāk nekā līdz šim. Nepatīk tā komforta zona, un vispār esmu izmēģinājis sevi dažādās jomās, tostarp arī sporta nozarē, kad darbojos kā treneris. Tagad sports ir palicis tikai manām sajūtām un citus vairs netrenēju.”

Kad garas stundas ir pavadītas ierakstu studijā vai arī naktīs tapušas jaunas dziesmas un to vārdi, Mārtiņš Grunte rod prieku, atgūst fizisko un garīgo enerģiju ar savu nopietno hobiju, kas sniedz arī ienākumus. Viņš darbojas skaistumkopšanas jomā, veido trendīgus matu griezumus un bārdas vīriešiem. Grunte šajā nozarē ir jau 15 gadu, ir izveidojies savs klientu loks. “Tieši pateicoties frizēšanai, man izdevies satikt lielas personības,” viņš saka. Mārtiņam pastiprināta interese par friziera arodu sākās, esot mēnesi Amerikā, Kentuki štatā. Taču pirms tam viņš savai māsai, kas reiz bija profesionāla friziere, teicis, ka šo profesiju, kas viņam nav izprotama, nekad neizvēlēsies. “Te nu es atdūros, ka nekad nesaki nekad,” smej Mārtiņš. Amerikā viņš ieguvis friziera sertifikātu bārberšopā. “Atgriezies Latvijā, aizgāju uz vienu no pašmāju bārberšopiem un, izstāstījis un izrādījis savas prasmes, saņēmu piedāvājumu strādāt. Sāku ar dāmu matiem. Domāju, ka tas būs mans ceļš, ka veidošu un krāsošu, taču dāmu ambīcijas ir neizprotamākas, tāpēc ātri vien sapratu, ka ar kungiem ir vieglāk strādāt. Gala rezultātā savu talantu tagad ieguldu kungu matos un bārdās,” atklāj Mārtiņš, kurš arī pats sev griež un veido matus.

Mārtiņš un Diāna. (Foto: no privātā arhīva)

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Ko darīt, ja sākas karš? Tā saucamajā 72 stundu rokasgrāmatā ieviestas būtiskas izmaiņas 4