Kadrs no filmas "Purpura krāsa". (Foto: Publicitātes)

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - Latvija un rallijs, muzikāla drāma, "Tutas lietu" jaunā sezona

TV
26. martā 19:30 2024. gada 26. martā 19:30
 
"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties stāstu par pašmāju rallija pilotu Mārtiņu Sesku, muzikālu drāmu "Purpura krāsa" un "Tutas lietu" jauno sezonu.

Panākumi nav nejaušība

"Ātruma skartie" ir stāsts par apņēmību, gribasspēku un ātrumu.

Stāsts par Latvijas pašlaik labāko rallija pilotu Mārtiņu Sesku, kurš ir ceļā uz pasaules rallija olimpu. Pērn Eiropas čempionātā kopvērtējumā viņš palika otrais, bet 2024. gadā kā pirmais pilots no Latvijas Mārtiņš piedalīsies pasaules čempionāta posmā. Panākumi nav nejaušība. Tas ir smaga un mērķtiecīga darba rezultāts. Arī ģimenes un komandas ieguldījums.

Dokumentālajā filmā par Mārtiņu Sesku izsekosim viņa rallija gaitām no mazotnes līdz šodienai. Mārtiņš pārstāv jau trešo paaudzi savā ģimenē, kas nodevusies rallijam. Tāpat apskatīsim Latvijas rallija vēsturi un to, cik gatavi esam vēsturiskajam notikumam – WRC "Tet Latvija" rallija posmam.

"Ātruma skartos" skaties "Tet TV+ Filmas un seriāli" no 28. marta.

Mūžīgie izaicinājumi

"Purpura krāsa" ir muzikāla adaptācija Alises Volkeres romānam par mūžīgiem dzīves izaicinājumiem afroamerikāņu sievietēm, kas dzīvoja valsts dienvidos agrīnajos 1900. gados.

Filmas producentu vidū ir sarunu šovu zvaigzne Opra Vinfrija un Holivudas veterāns Stīvens Spīlbgers, kas pirms gandrīz 40 gadiem jau režisēja šāda paša nosaukuma filmu, balstītu tajā pašā grāmatā. Toreiz Opra debitēja savā pirmajā kinolomā, bet galvenajā lomā bija Vūpija Goldberga. Nu pienākusi kārta jaunām zvaigznēm – "Purpura krāsas" svaigākajā versijā filmējušās Teradži Hensone, Denjela Bruksa, Halle Beilija, kā arī "oskarotā" dziedātāja, piecu "Grammy" balvu ieguvēja H.E.R..

Muzikālo drāmu "Purpura krāsa" ("The Colour Purple") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

Kopā ar Tutu un Lapsu

No 25. marta – "Tutas lietu" jaunā, jau trīspadsmitā sezona!

"Tutas lietas" ir mīļš un izglītojošs ekrānsaturs latviešu valodā. Jaunajā sezonā Tuta ne tikai atgādina par zobu tīrīšanu un ķepu mazgāšanu, bet dodas arī uz laukiem un stāda puķes, samīļo jēriņus un atrod olas! Skaties un darbojies kopā ar Tutu un Lapsu!

Video stāstos mazajiem skatītājiem vecumā no viena līdz trīs gadiem šis un daudz kas cits tiek skaidrots viņiem saprotamā valodā. Raidījuma galvenā varone ir jaukā meitene, bērnu draudzene Tuta. Viņa mazajiem jautru rotaļu veidā māca pašus pirmos vārdus, krāsas, dziesmiņas un skaitļus. Kopā ar Tutu jaunas lietas bērniem apgūt palīdz arī draudzīgā un ziņkārīgā Lapsa.

"Tutas lietas" skaties "Tet TV+ Filmas un seriāli".

Citi šobrīd lasa

FOTO: motosezonas atklāšanā saulainās Rīgas ielas pieskandina motociklu rūkoņa 2
FOTO: tas noteikti jāredz! Talkotāji atrod zilus brīnumus, pikantākā izstāde, Merzļikins negrib runāt, bet ziema aiziet
ASV izlūkdienests: Putins nav devis pavēli nogalināt Navaļniju
Pievienot komentāru