Lenijs Kravics un Ellija Gouldinga. (Foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press)

Vai Lenijs Kravics un Ellija Gouldinga ir pāris?

Slavenības
26. martā 12:14 2024. gada 26. martā 12:14
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Par to, ka amerikāņu rokeris Lenijs Kravics (59) un britu dziedātāja Ellija Gouldinga (37) varētu būt pāris, sāka baumot pēc šogad notikušās “Oskaru” ceremonijas vakara ballītes, jo abi turp bija aizgājuši kopā.

Kāds informēts avots norādījis, ka abi esot draugi jau gadiem ilgi un, būdami brīvi cilvēki, tagad pārcēluši savas attiecības jaunā līmenī.

“Viņi pazīst viens otru jau daudzus gadus,” paziņas teikto citē izdevums “In Touch”. “Bet tagad, kad abi ir no attiecībām brīvi cilvēki, izskatās, ka Ellijas un Lenija draudzība ir pāraugusi par kaut ko vairāk.”

“Lenijs un Ellija nav izplatījuši nevienu oficiālu paziņojumu par to, vai ir pāris, bet visi ir par to. Viņi ir lielisks pāris. ”

Hita “Love Me Like You Do” izpildītāja četrus gadus bija precējusies ar Kasparu Džoplingu, un viņiem ir kopīgs divus gadus vecs dēls Arturs.

37 gadus vecā dziedātāja par savu šķiršanos vietnē “Instagram” rakstīja: “Ņemot vērā nesenās runas, jūtu, ka man nav atstāta izvēle un jāpaziņo jums visiem, ka mēs ar Kasparu privāti izšķīrāmies jau pirms kāda laika. Mēs joprojām esam vistuvākie draugi un veiksmīgi dalām vecāku lomu, ņemot vērā mūsu dēla intereses.”

“Mēs esam apņēmušies pasargāt savas ģimenes privātumu un jau iepriekš pateicamies cilvēkiem par mūsu vēlmju ievērošanu – mēs vairāk neko nekomentēsim. Paldies,” rakstīja Ellija Gouldinga.

Par šķiršanos dziedātāja paziņoja šā gada februārī.

Lenijs Kravics 1987. gada 16. novembrī apprecējās ar aktrisi Lizu Bonetu, ar kuru pirms tam bija kopā divus gadus. Kāzas notika Lizas 20. dzimšanas dienā. 1988. gada 1. decembrī pasaulē nāca viņu meita Zoja Kravica, kura šobrīd zināma kā talantīga aktrise. Pāris izšķīrās 1993. gadā.

Kravica bijušo draudzeņu skaitā ir virkne skaistu un talantīgu sieviešu, kā piemēram, Vanesa Paradī, Adriana Lima un Nikola Kidmena.

Citi šobrīd lasa

Astronomi pirmo reizi ārpus Saules sistēmas novēro neparastu parādību 1
FOTO: motosezonas atklāšanā saulainās Rīgas ielas pieskandina motociklu rūkoņa 1
Arī šogad viss beidzies skumji. Durbes jūras ērgļu ligzdā nav palikusi neviena Mildas ola 2
Pievienot komentāru