Holivudas aktieris Arnolds Švarcenegers. (Foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press)

"Es to neslēpšu," - Arnolds Švarcenegers stāsta par nesen pārciestu nopietnu operāciju

Slavenības
26. martā 19:45 2024. gada 26. martā 19:45
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
"Terminatora" sāgas filmu zvaigzne Arnolds Švarcenegers faniem sniedzis jaunāko informāciju par savu veselību. Izrādās, viņš nesen pārcietis nopietnu operāciju, bet jau jūtas žirgts un enerģijas pārpilns.

76 gadus vecais aktieris Arnolds Švarcenegers visu izstāstījis sava podkāsta “Arnold’s Pump Club” jaunākajā epizodē.

Viņš sāka ar vārdiem: “Man ir dažas personīgas ziņas, ar kurām dalīties. Pagājušajā pirmdienā man tika veikta elektrokardiostimulatora (ielikšanas) operācija, un es kļuvu mazliet vairāk līdzīgs mašīnai.”

Viņš rūpīgi apdomājies un nolēmis visu atklāt, lai gan tas “ir pretrunā ar manu audzināšanu Austrijā”.

Vēlāk Arnolds arī piebilda: “Pirmkārt es gribu, lai jūs zinātu, ka man iet lieliski! Pirmdien man bija operācija un jau piektdiena biju lielā vides pasākumā kopā ar draudzeni un kolēģi, fitnesa krustnesi Džeinu Fondu.”

“Neviens pat iedomāties nevarētu, ka nedēļu sāku ar operāciju. Gribu pateikties visai savai komandai Klīvlendas klīnikā. Visi ārsti un medicīnas māsas par mani lieliski parūpējās un padarīja operāciju pēc iespējas nesāpīgāku.”

Vajadzība pēc operācijas kļuvusi vēl nepieciešamāka rētaudu dēļ, kas gadu gaitā izveidojušies iepriekšējo procedūru rezultātā.

Švarcenegers pirmo reizi gūlās zem skalpeļa 1997. gadā. Toreiz tika veikta atvērta sirds operācija, kuras laikā bija nomainīti vārstuļi.

Šī vārstuļu nomaiņa bija efektīva 12-15 gadus un nesen, laika posmā no 2018. līdz 2020. gadam, Švarcenegeram bija jādodas uz atkārtotu operāciju un to maiņu.

Citi šobrīd lasa

FOTO: tas noteikti jāredz! Talkotāji atrod zilus brīnumus, pikantākā izstāde, Merzļikins negrib runāt, bet ziema aiziet
ASV izlūkdienests: Putins nav devis pavēli nogalināt Navaļniju
Pirmo reizi skaistumkonkursā uzvar 60 gadus veca sieviete: viņa izskatās jaunāka par saviem gadiem
Pievienot komentāru