Agris Daņiļevičs jaunajā imidžā šā gada 12. martā, apmeklējot "Lielās mūzikas balvas 2023" pasniegšanas ceremoniju Nacionālajā operā un baletā. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Agris Daņiļevičs maina imidžu - nogriežot matus, atbrīvojas no sliktajām emocijām

Slavenības
27. martā 06:43 2024. gada 27. martā 06:43
  Santa Sergejeva | Žurnāls "Kas Jauns"
Horeogrāfs un deju skolas "Dzirnas" vadītājs Agris Daņiļevičs beidzamā laikā saviesīgus pasākumus apmeklē jaunā tēlā.

Ja iepriekš vairākus gadus Agris Daņiļevičs bija redzams te ar bizi, te, savus garos matus saņēmis astē, tad nu viņš no cirtām atbrīvojies, tādējādi iegūstot jaunu imidžu. Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" populārais horeogrāfs savus garos matus raksturo kā pandēmijas izlaidību: “Pie friziera kovida ierobežojumu laikā iet nevarēja, bet mati turpināja augt. Tā arī ļāvu tiem kādu laiku augt, līdz apnika.”

2022. gada septembrī Nacionālā teātra "Aizliegtais pianīns" pirmizrādē Agris Daņilevičs ar sievu Singitu. (Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva)

Valda uzskats – ja sieviete atvadās no gariem matiem, tad viņa līdz ar tiem nogriež pagātnes emocijas, pārdzīvojumus. “Man bija līdzīgi. Kad biju pie frizieres, lai nogrieztu matus, viņa tieši tā arī teica – līdz ar matiem nogriezīšu visu, kas pagātnē uzkrāts, visas vecās lietas un sliktās emocijas, kas bijušas un matos uzkrājušās. Godīgi sakot, pagājušais gads man bija pabriesmīgs. Tajā piedzīvoju traumu, tad Deju svētkos ar mani karoja visi, kam nebija slinkums. Jāteic, ka es arī patiešām ļoti labi sajutos, kad nogriezu matus. Nevienu mirkli nebija žēl. Vienā jaukā dienā braucu no Siguldas, un Raganā ir mana frizierīte Marita. Mēs iepazināmies, kad es 21 gada vecumā sāku strādāt Krimuldas skolā, un tā viņa man jau 40 gadus griež un veido matus,” atklāj Agris.

Saistītās ziņas

"Esmu dzīves lutināts," - Agris Daņiļevičs jubilejā par veiksmēm, cerībām un "dejotāju mafiju"
Agri Daņiļeviču sieva poš uz Operu, uzpinot bizi
Andris Daņiļenko jūtas jaunāks nekā viņa gadi: "To dziesmu par trim mīlestībām noklausies..."

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

Citi šobrīd lasa

Astronomi pirmo reizi ārpus Saules sistēmas novēro neparastu parādību 1
Princis Viljams atklāj Džordža, Šarlotes un Luisa lielo noslēpumu
Arī šogad viss beidzies skumji. Durbes jūras ērgļu ligzdā nav palikusi neviena Mildas ola 2