Šovu zvaigzne Magone kardināli maina ēšanas paradumus - čipsu vietā stājas vītināti kalmāri

Trakā pasaule
27. martā 10:20 2024. gada 27. martā 10:20
 
Izklaides
nodaļa
Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna apņēmusies pavasari sākt sievišķīgi un iegūt jaunas ķermeņa aprises, tāpēc sākusi tievēt. Pie Magones ciemos viesojas draudzene Dace, kuri gan ir šis tas sakāms par Magones ēšanas paradumiem.

Uzsāktā tievēšana Magonei jau dod pirmos secinājumus. Proti, ir jau veikta atteikšanās no neveselīgiem produktiem. Magone gan atzīst, ka viņai ir izdevies aizstāt neveselīgas uzkodas ar veselīgākām alternatīvām - vītinātu gaļu un vītinātiem kalmāriem. Draudzene gan ir nesaprašanā par šādu izvēli: “Tur taču ir daudz sāls!”

Magone atzīst, ka ir atteikusies no kāda īpaši iemīļota kāruma - čipsiem. “Iepriekš es ēdu par daudz cukuru un tauku, ar tiem var visātrāk nosist izsalkumu, piemēram, ar čipsiem. Tagad gan čipsiem ir uzlikts veto virsū! Zārks un vāks, un puķe pāri ar svecīti. Vsjo, neviena čipsa manā mājā jau nav divas nedēļas!”

Saistītās ziņas

"No belašiem brokastīs nāksies atteikties" - šovu zvaigzne Magone sāk tievēt
Šovu zvaigzne Magone dodas uz Rīgu, lai pieķertu jauno kavalieri Toļiku melos
VIDEO: Magones vēstuļdraugs atrāda šovu zvaigznei apakšveļu ar savu portretu

Citi šobrīd lasa

Kas ir latviete Astrīda Menksa, kura iekarojusi miljardiera Vorena Bafeta sirdi 3
Pirmo reizi skaistumkonkursā uzvar 60 gadus veca sieviete: viņa izskatās jaunāka par saviem gadiem 1
Vai spējat noticēt? Leverkūzenes "Bayer" otrreiz pēc kārtas izglābjas pēdējās sekundēs, turpinot ceļu uz Vācijas bundeslīgas rekordu