Toreiz un tagad - slavenības, kas nekaunas jau nēsātu tērpu vilkt otrreiz! (Foto: Vida Press)

Izskatās redzētas! Billija Ailiša, Gvineta Paltrova, Keita Vinsleta un citas zvaigznes, kas iziet vecajās drēbēs

Slavenības
13. aprīlī 06:10 2024. gada 13. aprīlī 06:10
  Vita Zvaigznīte | Žurnāls "Kas Jauns"
Jau ilgāku laiku vairs nav slikts tonis, ja kāda pasaules slavenība atkārtoti uzvelk tērpu, kurā jau iepriekš bija publiski redzama. Gluži pretēji - aizvien vairāk zvaigžņu parāda, ka atbalsta ilgtspēju, un lepni pozē savās “vecajās” drēbēs.

Velsas princese Ketrīna (42), kas šobrīd cīnās ar vēzi, paziņojot pasaulei par savu diagnozi, bija ģērbusies strīpainajā "Erdem" kašmira vilnas džemperī. Tajā viņa vairākkārt bija redzēta publiskos pasākumos: gan 2019. gadā apmeklējam Sentendrūsas Universitāti, kur savulaik uzplauka viņas mīlestība ar princi Viljamu, gan oficiālajā bildē ar jaunāko dēlu princi Luiju 2023. gada aprīlī, gan pērn novembrī, tiekoties ar vientuļajiem tēviem un viņu bērniem Londonā.

Velsas princese Ketrīna šogad un pērn. (Foto: Vida Press)

Amerikāņu dziedātāja Billija Ailiša (22) šogad apmeklēja "Costume Designers Guild Awards" pasniegšanas ceremoniju tajā pašā "Gucci" tērpā, kurā jau 2020. gadā pozēja fotogrāfiem žurnāla "Vanity Fair" ballītē. Mūziķe izteikusies, ka valkā tērpus vairākkārt, jo ļoti novērtē darbu, ko tajos ieguldījuši dizaineri un citi iesaistītie cilvēki.

Billija Ailiša šogad un 2020. gadā. (Foto: Vida Press)

Austrāliešu aktrise Keita Blanšeta (54) ir viena no tām slavenībām, kas regulāri uz sarkanā paklāja iziet savos “vecajos” tērpos. Piemēram, šogad apmeklējot "Louis Vuitton" modes skati Parīzē, viņai mugurā bija tā pati šā zīmola blūze, kurā viņa pērn pozēja "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.

Keita Blanšeta pērn un šogad. (Foto: Vida Press)

“Šī kleita ir burvīga, tad kāpēc lai es neuzvilktu to vēlreiz?” - tā par savu "Badgley Mischka" zīmola sarkano kleitu "Instagram" profilā rakstīja aktrise Elizabete Benksa (51), piebilstot, ka viņa bija pagodināta “izvest” to sabiedrībā ar 16 gadu starpību - gan 2004. gadā "Vanity Fair" ballītē, gan šajā pašā pasākumā 2020. gadā.

Elizabete Benksa 2004. un 2020. gadā. (Foto: Vida Press)

Filmas "Titāniks" zvaigzne Keita Vinsleta (48) intervijās izteikusies, ka atkārtota tērpu izmantošana ir ne tikai ilgtspējīga, bet arī palīdz viņai cīnīties ar stresu. Proti, ja kādā tērpā jau pozēts uz sarkanā paklāja, viņa jūtas pārliecinošāk. 2015. gadā Toronto kinofestivālā un 2022. gadā "Avatara" otrās daļas pirmizrādē Londonā viņai mugurā bija viena un tā pati zīmola "Badgley Mischka" kleita.

Keita Vinsleta 2015. un 2022. gadā. (Foto: Vida Press)

Austrāliešu aktrise Rebela Vilsone (44) arī atbalsta ilgtspējīgu pieeju un pierāda to, uzvelkot krāšņo "Jason Wu" vakarkleitu ar trīs gadu starpību. Pirmo reizi viņa tajā mirdzēja 2020. gadā "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā, bet pērn pozēja "Vanity Fair" ballītē. Tiesa, kad viņa to uzvilka pirmo reizi, viņa bija par vairāk nekā 35 kilogramiem smagāka, tāpēc tērpu nācās iešūt.

Rebela Vilsone 2020. un 2023. gadā. (Foto: Vida Press)

Populārā 1990. gadu seriāla "Alija Makbīla" zvaigzne Kalista Flokhārta (59) mūsdienās nav bieži redzama publiskos pasākumos, izņemot tās reizes, kad pavada savu vīru Harisonu Fordu (81). Pērn aktrise atbalstīja dzīvesbiedru jaunākās filmas par Indianas Džonsa piedzīvojumiem pirmizrādē. Mugurā viņai bija tie paši dzeltenie "Ralph Lauren" svārki, kuros viņa pozēja fotogrāfiem 1999. gadā "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā.

Kalista Flokhārta 1999. un 2023. gadā. (Foto: Vida Press)

Vai arī pēc 25 gadiem var uzvilkt to pašu tērpu un izskatīties satriecoši? Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (51) uz šo jautājumu atbild apstiprinoši. Proti, 1996. gadā viņa apmeklēja "MTV Music Awards" balvu pasniegšanas ceremoniju velveta "Gucci" kostīmā, kuru vēlreiz uzvilka 2021. gadā, lai apmeklētu "Gucci Love Parade" modes skati.

Gvineta Paltrova 1996. un 2021. gadā. (Foto: Vida Press)

Leģendārā Holivudas aktrise Rita Moreno (92) 1962. gadā saņēma "Oskara" balvu kā gada labākā otrā plāna aktrise par lomu "Vestsaidas stāstā". 56 gadus vēlāk, 2018. gadā, viņa apmeklēja šo ceremoniju tajā pašā kleitā, kuras augšēja daļa gan bija nedaudz pārveidota. Moreno stāstīja, ka 1962. gadā nebija cerējusi uzvarēt, jo viņas sāncense togad bija neviena cita kā Džūdija Gārlenda. Pēdējā brīdī viņa tomēr nolēma apmeklēt ceremoniju un atlidoja uz Losandželosu no Filipīnām, kur arī bija iegādājusies šo vakarkleitu.

Rita Moreno 1962. un 2018. gadā. (Foto: Vida Press)

 

Citi šobrīd lasa

FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Ko darīt, ja sākas karš? Tā saucamajā 72 stundu rokasgrāmatā ieviestas būtiskas izmaiņas 4
Mūžībā devies bijušais diplomāts Bonifācijs Daukšts
Pievienot komentāru