Megana Mārkla viesojās Losandželosas bērnu slimnīcā un lasīja mazajiem pacientiem priekšā grāmatiņas. (Foto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / Vida Press)

Megana Mārkla viesojusies bērnu slimnīcā Losandželosā un parādījusi, ka prot būt taupīga

Slavenības
4. aprīlī 16:03 2024. gada 4. aprīlī 16:03
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Prinča Harija sieva Megana Mārkla pievienojusies labdarības akcijai “Make March Matter” un vadījusi meistarklasi Losandželosas bērnu slimnīcā. Viņa pasākumu apmeklēja tērpā, kas sabiedrībai ir jau zināms.

Pasākuma apmeklējumam Megana Mārkla bija izvēlējusies gaisīgu modes nama “Oscar De La Renta” kleitu 3490 ASV dolāru vērtībā. Zīda un šifona tērps ar kuplām garajām piedurknēm ar manšetēm un midi svārkiem akcentēja bijušās amerikāņu aktrises slaido figūru.

Megana Mārkla šoreiz bija attiekusies no augstpapēžu laiviņām ar smailiem papēžiem, to vietā dodot priekšroku zemām zamšādas balerīnām ar smailiem purngaliem un siksniņām ap potītēm. Šis modelis saucas “Love Affair” un ir Saseksas hercogienes iecienītā apavu zīmola “Aquazzura” darinājums. Šāds kurpju pāris maksā 747 ASV dolāru.

Megana Mārkla tiekas ar bērniem slimnīcā. (Foto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / Vida Press)

Vērīgie eksperti atzīmējuši, ka šoreiz Megana demonstrējusi taupību, jo izmantojusi apģērbu un apavus no savas garderobes, kuros redzēta izejam sabiedrībā jau agrāk. Pavasarīgajā kleitā ar ziedu apdruku Mārkla bija redzama 2022. gadā iznākušā “Netflix” dokumentālā seriāla “Harijs un Megana” kadros. Savukārt itāliešu zīmola balerīnas stila kurpes viņa nēsājusi neskaitāmas reizes.

Kadrs no "Neflix" dokumentālā seriāla "Harijs un Megana", kurā Saseksas hercogiene tērpusies tajā pašā kleitā. (Foto: BACKGRID/ Vida Press)

Bijusī karaļnama pārstāve varēja parādīt savu aktiermākslas talantu, lasot mazajiem pacientiem priekšā bērnu grāmatiņu. Megana pati ir bērnu grāmatas “Soliņš” (“The Bench”) autore, tomēr šajā vizītē viņa bija izvēlējusies slavenu autoru darbus, kuru skaitā bija Andreas Bītijas “Rouzija Revera, inženiere”, Ērika Litvina un Džeimsa Dīna “Kaķītis Pīts un viņa četras brīnišķīgās pogas”, kā arī Brendana Venzela “Visi redzēja kaķi”. Populārā viešņa arīdzan atklāja, ka pirmā grāmata ir viena no viņas mīļākajām.

4 gadus vecā Ārčija un 2 gadus vecās Lilibetas mamma žestikulēja un mainīja balsis, lai iejustos grāmatas personāžu tēlos un izteiksmīgāk pasniegtu lasījumu mazajiem klausītājiem. “Bērni smējās un čaloja, kad hercogiene katrā jaunā lappusē iejutās personāža tēlā, kad lasīja pacientu iemīļotākās grāmatas,” izdevums “Daily Mail” citē slimnīcas pārstāvju teikto.

Citi šobrīd lasa

“Sāc ar priekšnamu, nevis ar omītes guļamistabu” - vērtīgi padomi tiem, kuri grib ievest kārtību ģimenes lauku mājā
77 gadus vecā Šēra godīgi atzinusies, kāpēc satiekas ar daudz jaunākiem vīriešiem
Puskailā Irina Šaika parāda savu ideālo ķermeni jaunākajā fotosesijā
Pievienot komentāru