Corine Solberg/Sipa USA/ Vida Press

Iznāca "no skapja" kā lesbiete, identificē sevi kā nebināru personību: kā izskatās Stinga meita 1

Slavenības
7. aprīlī 05:41 2024. gada 7. aprīlī 05:41
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Eliota Paulīna Samnere, Stinga un viņa otrās sievas kinoproducentes Trūdijas Staileres meita, reti parādījās publikā. Taču nesen viņa apmeklēja "Netflix" pirmizrādi Losandželosā.

33 gadus vecā Eliota dzimusi Pizā, Itālijā. Viņa ir piektais Stinga bērns, no kopumā sešiem. Šobrīd viņa sevi identificē kā nebināru personību. Intervijā žurnālam "Vogue" Eliota Samnere atklāj, ka bērnībā sapņojusi kļūt par šefpavāri, taču galu galā gājusi tēva pēdās un pievērsusies mūzikai.

Vēl četru gadu vecumā viņai tika uzdāvināta pirmā ģitāra, tad viņa sāka apgūt citus mūzikas instrumentus, bet 19 gadu vecumā, pieņemot pseidonīmu "I Blame Coco", lai neasociētos ar tēvu un neatspoguļotu viņa slavu, ierakstīja debijas albumu "The constant".

Foto: Janet/AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press

Savas pirmās dziesmas viņa sarakstīja jau 15 gadu vecumā, bet pēc relīzes Koko nāca nopietni līgumi ar studijām un kolaborācijas ar citiem māksliniekiem - piemēram, zviedru dziedātāju Robinu un Pītu Dohertiju.

Tāpat viņa iekaroja tehno skatuvi - uzstājās Berlīnes klubos ar pseidonīmu "DJ Vaal". Otro albumu "Information" viņa sagatavojusi 2016. gadam un izdevusi to jau ar savu pašas vārdu - Eliota Samnere -, ko izdomāti sev pati, lai gan pieļauj, ka, iespējams, vienmēr būs slavenu vecāku ēnā.

2015. gada beigās Samnere "iznāca no skapja" kā lesbiete. "Izrādās, ka mani saista gan puiši, gan meitenes. Taču ar laiku sapratu, ka priekšroku dodu meitenēm, un šķiet, ka tas ir uz mūžu," skaidroja dziedātāja. Viņa arī paziņojusi, ka nekad nav  slēpusi savu orientāciju un viņas vecāki un draugi to zinājuši. Tomēr Eliota norādīja, ka pagātnē iekūlusies nepatikšanās savas seksualitātes un izskata dēļ.

Eliota iepriekš tikusies ar modeli Fonu Altēnu. Pāris bija kopā aptuveni divus gadus un dzīvoja Londonā. Pēc tam viņai bijušas attiecības ar 27 gadus veco sabiedrības dāmu Frenkiju Herbertu, taču abas pašķīrās pagājušajā gadā.

Foto: Corine Solberg/Sipa USA/ Vida Press

Citi šobrīd lasa

“Sāc ar priekšnamu, nevis ar omītes guļamistabu” - vērtīgi padomi tiem, kuri grib ievest kārtību ģimenes lauku mājā
Asociācija: iemesls, kāpēc jaunie speciālisti atsakās no skolotāja darba, nav alga
77 gadus vecā Šēra godīgi atzinusies, kāpēc satiekas ar daudz jaunākiem vīriešiem
Pievienot komentāru