VIDEO: Linita Mediņa pirmo reizi stāsta par savu jauno kavalieri

Slavenības
9. aprīlī 10:55 2024. gada 9. aprīlī 10:55
 
Izklaides
nodaļa
Kantri dziedātāja Linita Mediņa, viesojoties kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas", pirmo reizi pastāstījusi par savu jauno kavalieri, ar ko nesen manīta sabiedrībā.

Kā nesen vēstīja žurnāls "Kas Jauns", Linita Mediņa, kas vēl pirms pāris gadiem īsto un vienīgo meklēja iepazīšanās TV šovā "Saimniece meklē vīru", koši un sievišķīgi posusies, manīta sabiedrībā ar līdz šim neredzētu pavadoni.

Nu, televīzijā vaicāta par savu attiecību statusu, Linita neteic, ka ir aizņemta sieviete, tomēr viņas dzīvē kāds vīrietis esot ienācis: "Teiksim tā, ir pamanīts kāds cilvēks pūlī, ar kuru varētu būt kaut kas kopīgs."

Linita ar savu pavadoni, ierodoties uz "Meistars un Margarita" pirmizrādi Dailes teātrī. (Foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva)

Pēc šķiršanās, proti, piecu gadu laikā Linitai nav bijušas nopietnas attiecības. Tas gan neesot bijis tāpēc, lai sevi aizsargātu, drīzāk viņa pa šo laiku izpratusi, kam ir vērts veltīt savu laiku un enerģiju un kam nav.

"Šobrīd ir tik labi, ka bail pat iedomāties, vai tiešām var būt tik labi," teic Linita. Viņai nākušas arī jaunas atklāsmes, iepazīstoties ar šo vīrieti, un attiecību pamatā esot draudzība, kas viņai ir svarīga: "Tā miera sajūta. Kad tu saprotu, ka tas cilvēks ir okey, bet, ja viņš neizvēlēsies tevi, tev būs tieši tikpat okey, jo tu priecāsies par viņu, ka viņš izdara savas izvēles. Tas ir kaut kas tāds, ko es piedzīvoju pirmo reizi, tas ir kaut kas tāds, pie kā es nonācu tikai pēc šķiršanās." Par precībām gan viņa nedomājot, neesot vajadzības steigties.

Linita neatklāj, kur abi iepazinušies, vien noteic: "Dzīvē..."

Saistītās ziņas

Kantri zvaigznei Linitai Mediņai par vienīgo peļņas veidu kļuvusi sveču taisīšana
"Ja nevari izvēlēties starp diviem vīriešiem, ņem trešo!" - attiecību padomu dod dziedātāja Linita Mediņa
Toksiskas attiecības un emocionāla vardarbība - Linita Mediņa skaidro, kāpēc šķīrusies no mīļotā

Citi šobrīd lasa

FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Ko darīt, ja sākas karš? Tā saucamajā 72 stundu rokasgrāmatā ieviestas būtiskas izmaiņas 4
Mūžībā devies bijušais diplomāts Bonifācijs Daukšts