Dziedātāja un aktrise Lady Gaga. (Foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press)

Lady Gaga, iespējams, drīz svinēs kāzas

Slavenības
10. aprīlī 06:33 2024. gada 10. aprīlī 06:33
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Iespējams, ka amerikāņu popzvaigzne Lady Gaga drīzumā kļūs par precētu sievieti.

Aizvadītajā nedēļas nogalē 38 gadus vecā dziedātāja un aktrise Lady Gaga redzēta Losandželosā, ģērbusies no matu galiņiem līdz papēžiem viscaur melnā. Garajam melnajam mētelim dīva bija pieskaņojusi zīmola “Bottega Veneta” somu.

Lady Gaga aizvadītajā nedēļas nogalē Rietumholivudā. (Foto: GAMR/KHROME / BACKGRID/ Vida Press)

Taču vislielāko uzmanību piesaistīja kāds cits aksesuārs - gredzens ar lielu un spožu briljantu uz viņas zeltneša. Aculiecinieks izdevumam “Daily Mail” pastāstījis, ka gredzena dārgakmens bijis ovālas formas un iestrādāts uz zelta stīpiņas.

Fani ir pārliecināti, ka gredzens ar lielo briljantu uz zeltneša liecina par saderināšanos. (Foto: GAMR/KHROME / BACKGRID/ Vida Press)

Hita “Bad Romance” izpildītāja jau kopš 2019. gada ir kopā ar kompānijas “Parker Group” izpilddirektoru Maiklu Polanski, pāris pirmo reizi bija redzēts sabiedrībā, kopā atzīmējam Jauno gadu Lasvegasā.

Nedaudz vēlāk, 2020. gada sākumā, pāris apstiprināja savas attiecības ar fotogrāfiju, kurā bija redzēts, skūpstāmies Maiami. “Grammy” balvas laureāte vairs neslēpa savas attiecības un atrādīja savu mīļoto vīrieti arī “Instagram”. Taču pagaidām pāris vēl nav publiski apstiprinājis, vai baumas par saderināšanos ir patiesas vai tomēr nē. Fanu aizdomas par saderināšanos sekojušas īsi pēc tam, kad Lady Gaga “Instagram” lapā izziņojusi savas jaunākās filmas “Joker: Folie à Deux” iznākšanas datumu. Jaunajā ekranizējumā viņa filmējusies kopā ar Vakīnu Fīniksu. “Pasaule ir skatuve. [Filmas] “Joker: Folie à Deux” reklāmas rullītis iznāk 9. aprīlī,” dziedātāja un aktrise vēstīja savā ierakstā.

Lady Gaga nekad nav bijusi precējusies. Iepriekš viņa bijusi saderināta divas reizes – 2015. gadā ar aktieri Teiloru Kinniju un 2018. gadā ar talantu aģentu Kristianu Karino.

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
Mūžībā devies bijušais diplomāts Bonifācijs Daukšts
GPS signāla traucējumu dēļ Somija atceļ lidojumus uz Tartu - aizdomas par Krievijas hibrīduzbrukumu
Pievienot komentāru