Šēra un Aleksandrs Edvardss apmeklē “From the Heart to the Hands: Dolce&Gabbana” izstādi Milānā. (Foto: Photopress / BACKGRID/ Vida Press)

Viņu mīlestība joprojām plaukst. 77 gadus vecā Šēra ar 38 gadus veco mīļoto apmeklējuši pasākumu Milānā 1

Slavenības
10. aprīlī 11:22 2024. gada 10. aprīlī 11:22
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
77 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Šēra un viņas 38 gadus vecais draugs producents Aleksandrs Edvardss nesen apmeklējuši izstādi “From the Heart to the Hands: Dolce&Gabbana”, kas notika Milānā, Itālijā. Abi mīlnieki smaidīja, ierodoties uz modes pasākumu sadevušies rokās.

Šēra uz saviesīgo pasākumu ieradās melnbaltā tērpā, kas sastāvēja no kažoka, atlasa topa ar mežģīnēm, plēstām garajām biksēm un augstpapēžu apaviem. Garos matus popzvaigzne bija ieveidojusi vieglos viļņos un atstājusi brīvi krītam pār pleciem. Koptēlu mūziķe bija papildinājusi ar kažokādas cepuri.

Savukārt Šēras pavadonis bija tērpies melnā uzvalkā un baltā kreklā, un kājās apāvis melnas kurpes. Viņa balti balinātie īsie mati lieliski saskanēja ar partneres izvēlēto melnbalto koptēlu.

Pāris iepazinās Parīzes modes nedēļas laikā 2022. gada septembrī un drīz pēc tam sāka satikties. Šēra un Aleksandrs īslaicīgi pašķīrās 2023. gada maijā, bet pēdējā laikā atkal diezgan bieži redzēti izejam sabiedrībā kopā. Lai gan daži kritiķi apšaubījuši šo attiecību nākotni, jo pārim ir 40 gadu liela gadu starpība, kāds paziņa norādījis, ka Šēru tas neuztrauc.

Atbildot uz kritiku par tik lielu vecuma atšķirību ar mīļoto cilvēku, Šēra sacīja, ka “mīlestība nezina matemātiku”. “Es neaizstāvu mūs. Nīdēji turpinās nīst… Tas nav svarīgi, jo mēs esam laimīgi un nevienam netraucējam. Un neuztraucieties, es esmu iemīlējusies, bet neesmu apžilbusi no tā,” sociālajos tīklos jau pirms gada rakstīja dziedātāja.

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
Megana Mārkla izsaka stingru brīdinājumu princim Harijam par Ārčiju
FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Pievienot komentāru