Ligita Mieze. (Foto: Publicitātes foto)

"SuperBingo" vadītāja Ligita Mieze ir otrā bērna gaidībās

Slavenības
16. aprīlī 06:22 2024. gada 16. aprīlī 06:22
  Santa Sergejeva | Žurnāls "Kas Jauns"
TV spēles "SuperBingo" vadītāja Ligita Mieze 30. martā nofilmējās pēdējā raidījumā un devās pirmsdzemdību atvaļinājumā.

"SuperBingo" vadītāju komandā Ligita Mieze darbojas jau 12 gadu. Tiesa gan, šī nav viņas vienīgā nodarbošanās. Līdz aprīļa beigām vēl strādās pamatdarbā – komunikācijas vadības aģentūrā "Deep White" –, iepriekš darbojusies "Radio SWH ēterā", kur arī tagad ir pauze.

No maija itin visos darbos Ligitai būs atvaļinājums, jo jau pavisam drīz – vasaras vidū – pasaulē nāks viņas otrā atvase (Foto: Publicitātes foto)

Taču, kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", no maija itin visos darbos viņai būs atvaļinājums, jo jau pavisam drīz – vasaras vidū – pasaulē nāks Ligitas otrā atvase. “Jāteic, ka abas manas atvasītes ir "SuperBingo" bērniņi – gan meita Emīlija, gan mūsu ģimenes jaunpienācējs. Kad Emīlija bija jau puncī, es turpināju vadīt "SuperBingo". Viņa piedzima 2017. gadā, tad biju aizdevusies nelielā pauzē, bet ļoti ātri atgriezos TV ēterā, Emīlijai tobrīd bija trīs vai četri mēneši.”

Ligita plāno arī šoreiz pēc dzemdībām ātri vien atgriezties TV ekrānos. “Jo "SuperBingo" man ir kā otra ģimene, nekad to neesmu uzskatījusi par darbu, man tas tiešām vienmēr ir bijis kā hobijs. Tā kā raidījumu filmējām sestdienās, es pat tagad nesaprotu, ko darīšu, ja man būs divas brīvdienas?! Tā nav bijis gadu gadiem,” smej TV personība. Ģimenē par gaidāmo mazuli īpaši priecīga esot meita Emīlija, kas šajā rudenī uzsāks skolas gaitas 1. klasē. “Emīlija ļoti gaida ģimenes pieaugumu un dikti priecājas, ka beidzot viņai būs brālis,” pastāsta Ligita.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Ko darīt, ja sākas karš? Tā saucamajā 72 stundu rokasgrāmatā ieviestas būtiskas izmaiņas 4