Par modeli 15 gadu vecumā kļuvusi arī Olgas Kambalas jaunākā meita

Slavenības
16. aprīlī 09:40 2024. gada 16. aprīlī 09:40
 
Izklaides
nodaļa
Latvijas modes mākslinieces Selina Keer modes skatē tērpus demonstrēja leģendārā latviešu basketbolista Kaspara Kambalas sievas Olgas Kambalas meitas. Nu visas trīs Olgas meitas ir modeles.

Rīgas modes nedēļā viesu vidū bija arī bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala ar sievu Olgu. Viņiem šis bija svarīgs notikums - kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", modes nedēļā šī bija debija viņas 15 gadu vecajai meitai Džuliannai, šī bija viņas pirmā skate.

15 gadu vecajai Džuliannai šī bija pirmā skate. (Foto: Publicitātes)

Olgas vecākā meita Lukerija Kambala Rīgā ieradās no Milānas modes nedēļas, kur kā modele piedalījās tāda ievērojama modes nama kā "Armani" un citu dizaineru modes skatēs. Turklāt viņa nokļuvusi arī itāļu modes izdevuma "Vogue" lapās.

Olgas vecākā meita Lukerija Kambala Rīgā ieradās no Milānas modes nedēļas (Foto: Publicitātes)

Savukārt vidējā meita Loreta Kambala šobrīd ir Taivānā, kur strādā par modeli, pirms tam viņa kā modele darbojās Ķīnā. Pavisam nesen viņa piedzīvoja spēcīgu zemestrīci Taivānā, un nu atkal ir devusies uz Ķīnu, kur lielākoties strādā ar tādu apģērba ražošanas gigantu kā "Shein".

Pašmāju slavenību stilu Rīgas modes nedēļā lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā, kur netrūkst arī citu interesantu ziņu!

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
Megana Mārkla izsaka stingru brīdinājumu princim Harijam par Ārčiju
GPS signāla traucējumu dēļ Somija atceļ lidojumus uz Tartu - aizdomas par Krievijas hibrīduzbrukumu