Bērni kliedz, apsaukājas un rāda nepieklājīgus žestus - vai šovā "Ģimene burkā" mamma netiek galā ar atvašu audzināšanu?

TV
16. aprīlī 11:41 2024. gada 16. aprīlī 11:41
 
Izklaides
nodaļa
Pašmāju realitātes šova “Ģimene burkā” dalībnieku Lausku-Lucu ģimenes vakars izvērtās pamatīgā tracī - acīmredzami pierādījās, ka Līva netiek galā ar saviem četriem bērniem. Viņu starpā emocijas šķīla dzirksteles, un lielākās negācijas tika vērstas mammas virzienā.

Kamēr Līva cepa kartupeļu pankūkas, meitas Matilde un Patrīcija izrādīja virkni nepaklausības pazīmju. Kliegšana, apsaukāšanās un vienam otra kaitināšana – pie tā visa četru bērnu māmiņa ir pieradusi. Tiesa, trīs reizes dienā pabarot tik kuplu ģimeni, esot bez vīrieša, laikam ir divtik smags darbs, taču Līva neskumst: “Ja man ir skaidrs, ko es taisu ēst, tā jau ir puse no uzvaras!”

Lai gan vecākajam dēlam Renāram priekšzīmīga uzvedība arī nebija raksturīga, puika vismaz centās palīdzēt salabot smalcinātāju. Kārtējo reizi pierādījās, ka viņš mēdz pildīt tēva funkciju. “Man ir prieks, ka šādās lietiņās viņam sanāk kaut ko izdarīt, citādi es pati visu daru. Viņš [šādos brīžos] sajūtas labāk,” priecājas mamma Līva.

Vēlāk gan piedzīvojumi turpinājās – bērni nespēja dalīties savā starpā, turklāt jaunākā meitiņa Matilde meta šova “Ģimene burkā” operatoram ar ābolu. Līva metās viņu mierināt: “Matildei bija nepieciešams atbalsts tajā vakarā, un jūs viņu redzējāt vienā no ievainojamākajiem brīžiem. Tā nav nepaklausība, bērnam ir vajadzīga mīlestība!” Taču ar to viss nebeidzas – pēc mammas aicinājuma pacelt nomesto pankūku meita Patrīcija atcērt, ka viņai viss vienalga, un nāk klajā ar ļoti rupju žestu!

Citi šobrīd lasa

Megana Mārkla izsaka stingru brīdinājumu princim Harijam par Ārčiju
FOTO, VIDEO: reibumā drāzās pa Rīgu, uzbrauca policistam Ogrē, uz viņu nācās šaut: Holivudas stila pakaļdzīšanās vaininiekam būs jāsēž cietumā 1
Ko darīt, ja sākas karš? Tā saucamajā 72 stundu rokasgrāmatā ieviestas būtiskas izmaiņas 4