Lielbritānijas princis Viljams griež selerijas un palīdz pagatavot Boloņas mērci labdarības organizācijas "Surplus to Supper" pasākumā 2024. gada 18. aprīlī Sunberijā pie Temzas Anglijā. (Foto: AFP/Scanpix)

Princis Viljams atklāj savu bērnu iecienītāko ēdienu

Slavenības
23. aprīlī 06:04 2024. gada 23. aprīlī 06:04
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Topošais Lielbritānijas karalis un viņa sieva Keita Midltone audzina trīs mantiniekus - princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu. Princis Viljams atklāja savu bērnu iecienītāko ēdienu, vēsta "The Telegraph".

2024. gada 18. aprīlī Velsas princis atgriezās pie karalisko pienākumu pildīšanas, viesojoties labdarības organizācijas "Surplus to Supper" pasākumā. Šī ir daudzbērnu tēva pirmā publiskā iziešana pēc ziņām par Keitas Midltones cīņu ar vēzi.

Pēc "Surplus to Supper" brīvprātīgās Reičelas Kandapas vārdiem, princis Viljams pamanījis, kā tiek gatavots kāds no ēdieniem.

"Viņš norādīja uz ēdienu un teica: "Tie ir spageti gredzeni." Un es teicu: "Kā jūs zināt par spageti gredzeniem?" un viņš teica: "Man ir bērni," atcerējās Kandapa.

Makaronu pieminēšana nebūs pārsteigums karaliskajiem faniem, jo slavenais itāļu šefpavārs Aldo Zilli iepriekš stāstījis, ka prinča Džordža iecienītākais ēdiens ir spageti.

Brīvprātīgā Kandapa arī pārsteigusi princi Viljamu ar pastkartēm viņa sievai princesei Keitai un viņa tēvam karalim Čārlzam III, kurš ārstējas no vēža.

"Ak, kartītes, jūs esat ļoti laipna. Liels paldies," sacīja Velsas princis.

Kad Kandapa pateica trīs bērnu tēvam rūpēties par viņa sievu, viņš uzlika roku viņai uz pleca un teica: "Es to darīšu."

Citi šobrīd lasa

"Tā ir nolādēta šoseja!" Ziemeļīriju satriec 17 gadu vecas lietuvietes un viņas mīļotā puiša nāve
Dārgākās konfektes Dainas dzīvē! Kā ciemakukulis no Latvijas gandrīz beidzās ar cietumsodu Abū Dabī
Maksims Galkins publisko mīlīgu Allas Pugačovas foto un izpelnās vētrainu kritiku 3
Pievienot komentāru