Laura Vizla skaidro, kāpēc uzvilkusi mugurā ko tādu, ko draudzene sauc par bezstilu

Slavenības
23. aprīlī 11:11 2024. gada 23. aprīlī 11:11
 
Izklaides
nodaļa
Nesen noslēdzās Rīgas modes nedēļa, kas pasākumos pulcēja arī virkni Latvijas slavenību. Šovā "Slavenības. Bez filtra" digitālā satura veidotāja Laura Vizla pastāstīja par savu apģērba izvēli šim pasākumam.
Laura Vizla. (Foto: Jauns.lv/Mārtiņš Ziders.)

Vizla pasākumam bija izvēlējusies interesantu salikumu – sportisku "Balenciaga" firmas kreklu, moto bikses, augstpapēžu kurpes un aksesuārus – rokassomiņu, saulesbrilles un cimdus. "Ko redzēju skapī, to vilku, tas ir tas, kā es jūtos. Es vienmēr savus apģērbus kombinēju - mazliet elegantais un sportiskais," savu izvēli skaidroja Vizla.

Raidījuma vadītāju Katrīni Vasiļevsku izbrīnīja Lauras izvēlētās moto bikses: "Kur tu tādas dabūji, vai tās tiešām ir tavas?" Laura atklāja, ka pirms kāda laika iegādājusies tās kādā no vintage interneta veikaliem. Vaicāta, kā ikdienā izvēlas apģērbu, Laura stāsta: "Es gribētu vairāk piedomāt, jo man ir daudz, ko uzvilkt, bet es ļoti bieži izvēlos ģērbties vienkārši ērti. Man patīk nākt uz pasākumiem, tad es varu piedomāt."

Sarunai pievienojās Lauras draudzene Alīna Peinere, kura teica, ka Lauras stilu varētu nodēvēt par bezstilu. Bet uz to, cik tad vērts ir viņas pasākumam izvēlētais tērps, Laura izvēlējās neatbildēt.

Citi šobrīd lasa

Dārgākās konfektes Dainas dzīvē! Kā ciemakukulis no Latvijas gandrīz beidzās ar cietumsodu Abū Dabī 1
Maksims Galkins publisko mīlīgu Allas Pugačovas foto un izpelnās vētrainu kritiku 3
Apcietināts jaunietis, kurš, iespējams, piekāva mūziķi Horenu Stalbi 2