Amerikāniete Bejonsē pēc “Forbes” ir šobrīd vispelnošākā dziedātāja pasaulē. Viņa nopelnījusi 115 miljonus dolāru.

Bejonsē kļūst par visvairāk pelnošāko mūziķi pasaulē!

Slavenības
2014. gada 5. novembrī 12:49 2014. gada 5. novembrī 12:49
 
Žurnāls “Forbes” kārtējo reizi papētījis pasaules slavenību maciņu biezumu un sarēķinājis zvaigžņu ienākumus. Šoreiz pētītas tika dziedātājas, saskaitot to ieņēmumus no koncerttūrēm, pārdotajiem ierakstiem, reklāmas kontraktiem un citām darbībām laika posmā no 2013. gada jūnija līdz 2014. gada jūnijam.

Visvairāk pelnošākā dziedātāja izrādās ir amerikāniete Bejonsē, kura pēc “Forbes” aprēķiniem nopelnījusi 115 miljonus dolāru. Kļūt par šī topa līderi viņai palīdzēja vērienīgā pasaules koncertturneja – 12 mēnešos viņa aizvadīja 95 koncertus! Vēl viņas 2013. gada decembrī izdotais albums “Beyoncé” kļuvis par vieno no vispārdotākajiem “iTunes”, kā arī ievērojamus ienākumus māksliniece guvusi no reklāmas līgumiem ar “H&M” и “Pepsi”.

Otrajā vietā iekļuvusi jaunā kantri dziedātāja Teilora Svifta. Viņas ienākumi ir “nieka” (salīdzinot ar Bejonsē) 64 miljoni dolāru. Viņa pelnījusi ar koncertiem, reklāmas līgumiem ar diētisko kolu “Diet Coke”, “Keds” un “CoverGirl”, kā arī ar albumu “1989”, kuru pirmajā nedēļā pārdeva vairāk nekā miljons eksemplāros.

Pirmo trijnieku visai negaidīti noslēdz Pinka, kas ar 85 koncertšoviem, ierakstu pārdošanu un reklāmām nopelnījusi 52 miljonus.

Pirmajā pieciniekā vēl iekļuvusi Rianna ar 48 miljoniem un Keitija Perija ar 40 miljoniem.  Bet pašu pelnošāko dziedātāju TOP 10 noslēdz Dženifera Lopesa (37 miljoni), Mailija Sairusa un Selīna Diona (abām pa 36 miljoniem), Lady Gaga (33 miljoni) un Britnija Spīrsa (20 miljoni). Zīmīgi, ka pelnošāko dziedātāju TOP 10 beidzot nav iekļuvusi popzvaigzne Madonna, kura vienmēr bijusi šajā saraksta augšgalā.

Kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA

Citi šobrīd lasa

Somi pārsteidz, uz Eirovīzijas skatuves novelkot bikses... un tiek finālā!
FOTO: makšķerniekam Ventā gadījies ļoti neparasts loms
Mirusi Maskavas deputāta nežēlīgi sistā sieva. Deputāts bija atgriezies no "specoperācijas" Ukrainā un mēdza izgāzt dusmas
Pievienot komentāru