Jana Duļevska gavilē – viņas komanda atkal uzvar zināšanu spēlē “Es mīlu Tevi, Latvija!”.

Duļevskas komanda šovā atkal pārspēj Valteru Krauzi. Foto no 4. raidījuma

Izklaide
2014. gada 22. septembrī 16:20 2014. gada 22. septembrī 16:20
 
TV3 lielā svētdienas šovā “Es mīlu tevi, Latvija!” komandu kapteiņi Jana Duļevska un Valters Krauze jau ceturto svētdienas vakaru sacentās zināšanās par Latviju, un par uzvarētājiem kļuva Janas Duļevskas komanda. Tādējādi šī brīža rezultāts 3:1 Janas labā.

Šoreiz Janas komandā sacentās multimākslinieks Kašers, dziedošais, spēlējošais un dejojošais aktieris Lauris Subatnieks un māksliniece Elita Patmalniece. Bet Valtera komandas sastāvā bija dziedātāju Aminata Savadago, raidījuma “Superbingo” vadītājs un kaislīgs hokeja fans Armands Simsons un režisore Lote Gediņa. Šova “Es mīlu tevi, Latvija!” 4. raidījumā tika meklētas atbildes uz jautājumiem par latviešu un ārzemju kino, kā arī pašmāju raidījumiem – piemēram, bija jautājums par apbalvošanas ceremoniju “Latvijas Lepnums”, filmām “Zvejnieka dēls” un “Īsa pamācība mīlēšanā”. Spēļu starplaikos tika uzminētas tādas dziesmas kā “Alumīnija cūka”, “Tik dzintars vien”, “Tu kā es kā, Zīlīte”, “Tikai tā”, “Kad mēness jūrā krīt”.  Ģeogrāfijas spēlē un Latvijas kartē bija jāatrod Ķegums, Krāslava, Sabile un Līgatne. Vēlāk Valtera Krauzes komandai bija jāizstāsta Ojāra Grīnberga biogrāfija, bet Janas Duļevskas komanda pārstāstīja viens otram faktus par Margaritu Vilcāni. Kā allaž, uzjautrinoša bija sprāgstošās bumbas spēle, kurā abu komandu dalībniekiem pēc iespējas ātrāk jāatbild uz jautājumiem un jānodod dāvanu kaste blakussēdētājam. Dalībniecei Elitai Patmalniecei bija sarežģīti, bet vienlaikus uzjautrinoši izrunāt mēles mežģi: „Seši sušķainie sušķi dadžu saišķos sušķējās”. Savukārt, Lauris Subatnieks radīja jaunu teicienu: „Visi vilki nav cūkas!”

Pirms lielā fināla visvairāk punktu bija ieguvusi Janas Duļevskas komanda. Tad sekoja intelektuālie jautājumi par to, cik vidēji eiro mēnesī pagājušajā gadā saņēma Latvijas iedzīvotāji, cik bērni pagājušā gada jūlijā piedzima, cik dejotāju piedalījās pagājušajos dziesmu un deju svētkos, un noslēdzošais jautājums - cilvēku Latvijā 2012. gadā pamanījās saslimt ar kašķi?

Pēc punktu apkopošanas, Janas Duļevskas komanda uzvarēja, un šobrīd rezultāts ir viņas labā ar rezultātu 3:1.


Kasjauns.lv/Foto: TV3 publicitātes

Citi šobrīd lasa

"Pirmais taustiņš Lanai, otrais - man pašam," - Raimonds Pauls par savas ģimenes pieminekļa tapšanu
Pat vairākus tūkstošus vērtas! Kādas somas izvēlas Latvijas politiķes
"Sākotnēji visi par atgadījumu smējās!" Atklātas jaunas detaļas par Vārvē nošauto zagli 3
Pievienot komentāru