SIA „Domenikss” valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska tika slēpta zem lietussarga, lai lietus nesabojātu skaisto frizūru un grimu.

Galantes festivāla "Summertime" viesi izrāda savus krāšņos lietussargus. FOTO

Slavenības
2014. gada 15. augustā 11:10 2014. gada 15. augustā 11:10
 
Ceturtdien Jūrmalā Dzintaru koncertzālē notiekošajā starptautiskajā festivālā „Summertime – aicina Inese Galante” bija duetu koncerts. Lielisko koncertu mazliet gan ietekmēja laika apstākļi – Latviju vasaras viducī, pēkšņi, okupējušās lietusgāzes.

Ineses Galantes duetu koncertā uzstājās Eiropas operteātru zvaigzne Aleksandrs Antoņenko, viens no spožākajiem Riharda Vāgnera operu basbaritoniem Egils Siliņš, neordinārās balss īpašnieks, kontrtenors Sergejs Jēgers un citi

Jau stundu pirms Ineses Galantes duetu koncerta viesi sāka ierasties Dzintaru koncertzālē. Lai slēptos no lietus, mūzikas mīļotāji bija izvēlējušies krāsainus lietussargus. Piemēram, miljonāru pāris Mārīte un Jānis Koli kā allaž bija gaumīgi saskaņojuši savu tērpu ansambli, ko paspilgtināja lietussargs, kas izvēlēts Mārītes mētelim pieskaņotos toņos. Savukārt starptautiskā Baltijas baleta festivāla direktore Lita Beiris bija izvēlējusies lietussargu, ko rotāja zīmējums ar vasarīgos toņos tērpušies dāmu.

Spītējot lietum, Dzintaru koncertzālē tika aizvadīts lielisks festivālā „Summertime – aicina Inese Galante” duetu koncerts, kurā uz skatuves kāpa arī pati festivāla saimniece.
Auto un moto žurnālistam Arnim Blodonam viss bija melnos toņos – gan apģērbs, gan lietussargs, arī mediju ekspertam un pasniedzējam Aleksandram Mirļinam un viņa meitai lietussargs bija pieskaņots apģērba tonim – melnā krāsā. Turklāt TV dīvu Maiju Silovu šoreiz bija grūti atpazīt, jo viņa savas zeltainās matu cirtas bija paslēpusi zem modīgi sasieta lakata.


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica

Citi šobrīd lasa

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Revanšs neizdevās — Džeijs Opetaija otrreiz pieveic Mairi Briedi
Pievienot komentāru