Agnese Rakovska tā iegāja gaisīgās un bieži apskurbušās Emijas Vainhausas tēlā, ka žūrija vienbalsīgi lēma, ka viņa ir šova „Izklausies redzēts” 1. raidījuma uzvarētāja!

Šova „Izklausies redzēts” pirmajā raidījumā uzvar Agnese Rakovska! FOTO. VIDEO

Izklaide
2014. gada 2. martā 22:40 2014. gada 2. martā 22:40
 
2. martā vakarā noslēdzies TV3 šīs sezonas aizraujošākā šova „Izklausies redzēts” pirmais raidījums. Šovā astoņas Latvijā plaši pazīstamas personības iejūtas slavenu dziedātāju tēlos un atklāšanas raidījumā tas vislabāk izdevās dziedātājai Agnesei Rakovskai.

Šovs, ko vada dziedātājs Lauris Reiniks, bet dalībnieku priekšnesums vērtē Baiba Sipeniece–Gavare, Jānis Šipkēvics, režisors aktieris Valdis Lūriņš, kā arī pirmajā raidījumā - Valters Krauze – ir sācies ar patiešām aizraujošiem priekšnesumiem. Šova „Izklausies redzēts” pirmajā raidījumā Ralfs Eilands attēloja džeza leģendu Lūisu Ārmstrongu, Olga Rajecka bija Alla Pugačova, Rihards Lepers tēloja Edgaru Liepiņu, Samanta Tīna bija Tīna Tērnere, Agnese Rakovska iejutās Eimijas Vainhausas tēlā, Roberto Meloni dziedāja korejiešu repera PSY „Gangnam Style”, Dainis Skutelis kā Ilmārs Dzenis dziedāja „Taurenītis”, bet Liene Greifāne bija Selīna Diona.

Žūrija vienbalsīgi par uzvarētāju atzina Agnesi Rakovsku, dodot viņai maksimālo atzīmi – 12. Otrajā un trešajā vietā šova pirmajā raidījumā bija Samanta Tīna un Ralfs Eilands, bet viszemāk žūrija novērtēja Daini Skuteli un Rihardu Leperu – abus dalībniekus, kuri iejutās Latvijas zvaigžņu tēlos.

Pēc uzvaras Agnese Rakovska bija patīkami satraukta. „Vispirms gribēju uzsvērt, ka tas ir liels pagodinājums un ir ļoti patīkami, ka manu uzstāšanos vērtēja tik profesionāli žūrijas locekļi, jo viņu viedoklis neapšaubāmi man nav mazsvarīgs. Ir patīkami, ka tādi cilvēki saka atzinīgus vārdus par to, ko dari, arī šajā gadījumā,” portālam kasjauns.lv teica dziedātāja. Viņa par uzvaru šova pirmajā raidījumā ļoti priecājās: „Protams, ka, izdzirdot savu vārdu, biju pārsteigta, jo uzskatu, ka arī pārējie dalībnieki bija labi sagatavojušies. Jā, es nenoliegšu, ka, lai pienācīgi sagatavotos šādam priekšnesumam, bija nepieciešams laiks. Cik vien varēju, centos iepazīt Eimijas Vainhausas žestus, kustības. Pat ar lielu interesi padziļināti lasīju viņas biogrāfiju, pētīju attēlus, klausījos dziesmas un pēc iespējas labāk, centos iepazīt viņas būtību. Iespējams, tādēļ man izdevās pilnībā iejusties viņas tēlā. Taču tagd visgrūtāk ir no tēla iziet ārā.”

Eimija Vainhausa – „Rehab”

Kasjauns.lv/FOTO: Mārtiņš Ziders, Toms Norde (TV3 publicitātes foto)

Citi šobrīd lasa

Somi pārsteidz, uz Eirovīzijas skatuves novelkot bikses... un tiek finālā!
FOTO: makšķerniekam Ventā gadījies ļoti neparasts loms
Krievija brīdina par "milzīgām briesmām", ja NATO nosūtīs karaspēku uz Ukrainu
Pievienot komentāru