Oskaru Deigeli ar ziediem un laba vēlējumiem sveica viņa daiļrades cienītājas.

Oskars Deigelis draugu un fanu pulkā prezentē Eirovīzijas videoklipu. FOTO

Slavenības
2014. gada 26. janvārī 17:06 2014. gada 26. janvārī 17:06
 
Bijušais šova „OKartes skatuve” dalībnieks Oskars Deigelis aizvadītās nedēļas nogalē modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” prezentēja savu Eirovīzijas dziesmas „Just stop” videoklipu. Oskaru lielajā notikumā atbalstīja arī talantu šova kolēģi Mārtiņš Jātnieks, Mārtiņš Ruskis, Laura Raila, Kristīne Šomase un citi.

„Dziesma ir par to, ka ne vienmēr viss ir tā, kā mēs to redzam – nav tikai melns un balts – ir arī starptoņi. Mēdz notikt daudz un dažādi pagriezieni, kas lietas un notikumus var apgriezt pilnīgi otrādāk. Tāpat arī katram ir tiesības uz savu viedokli. Arī klipā vēlējos parādīt šo ideju kopumu. Domāju, ka arī pati klipa prezentācija, uz kuru tika aicināts ikviens ir kaut kas neparasts Latvijā,” saka Oskars Deigelis.

Klipā kā tēli filmējas bārmenis Ingus Reizenbergs, viens no pasaules labākajiem „inline” sportistiem Nils Jansons, klipu izdaiļoja Krista Garanča, kā arī „BMX” triku meistars Dāvis Dudelis no „GreenTrials” apvienības kuri, pēc Oskara Deigeļa domām, ir tie cilvēki, kas ar saviem darbiem ir pierādījuši to, ka ikviens cilvēks var īstenot savu sapni, ja vien dara lietas, kas ir tuvas sirdij.

Oskars Deigelis - Just Stop

Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica

Citi šobrīd lasa

Cilvēki "šūmējas": kāpēc 4. maiju dēvējam par Baltā galdauta svētkiem, kas kopīgs Neatkarības deklarācijai ar sēdēšanu pie viena galda? 2
Īpašais 4. maija svētku pastaigas maršruts: izstaigā neatkarības atjaunošanas dienas vēsturiskās vietas!
"Tas ir sirdi plosoši": Demija Mūra gatavojas Brūsa Villisa aiziešanai
Pievienot komentāru