Šarlīze Terona atpūšas Havaju salās. BIKINI FOTO

Slavenības
2014. gada 3. janvārī 05:32 2014. gada 3. janvārī 05:32
 
Aktrise Šarlīze Terona gadu miju sagaidījusi siltajās Havaju salās, baudot okeāna viļņus un... aktiera Šona Penna kompāniju.
Šarlīze Terona uz Havaju salām devusies kopā ar savu labu draugu, aktieri Šonu Pennu. Runā, ka viņa apmetusies arī viņam piederošajā pludmales īpašumā.

Lai gan pagājušā gada nogalē daudz runāts, ka popzvaigzne Madonna bieži redzēta sava pirmā vīra – aktiera Šona Penna – sabiedrībā, gadu mijā viņš devies uz Havaju salām kopā ar savu kolēģi aktrisi Šarlīzi Teronu.

Baumo, ka tā nebija sagadīšanās, ka abi manīti lidojam vienā reisā, Terona arī apmetusies Pennam piederošajā pludmales īpašumā.

Šarlīze un Šons ir labi draugi jau vairāku gadu garumā. Baumas par to, ka pāri iespējams saista romantiskas jūtas, pirmoreiz parādījās jau 2010. gadā, kad abi bija redzēti kopīgi ieturam romantiskas pusdienas. Tolaik gan tenkas par dēku tika noliegtas. Šons, kā labs draugs, tikai bijis līdzās un atbalstījis Šarlīzi pēc viņas šķiršanās no vīra Stjuarta Taunsenda.

Nākamreiz baumas par romāniņu paklīda 2011. gadā, savukārt pavisam nesen tās atkal uzjundījušas ar jaunu sparu, jo abi aktieri kopā manīti apmeklējam seriāla „Family Guy” zvaigznes Seta Makfarleina rīkoto Ziemassvētku ballīti.

Arī pēc īsajām brīvdienām Havaju salās Terona un Penns Losandželosā atgriezās kopā.

Jaungada brīvdienās uz Havaju salām Šarlīze bija devusies bez sava 21 mēnešus vecā adoptētā dēliņa Džeksona.

38 gadus vecā Terona karjeru sāka kā modele un aizvien nav zaudējusi labu fizisko formu. Atpūtai Havaju salu pludmalē aktrise bija izvēlējusies miniatūru bikini: strīpainu augšiņu un melnas biksītes.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press

Citi šobrīd lasa

Rīdzinieks Māris neizpratnē - derīguma termiņš beidzies pirms pusotra mēneša, bet biezpiens izrādās ēdams
"Publiskajā telpā izskanējusi maldinoša informācija," Rīgas dome kliedē mītus par 72 stundu somas sagatavošanu 1
"Mīlestība. Gadās arī tā," Baltezerā 24 gadus veca sieviete nežēlīgi nogalina 37 gadus veco dzīvesbiedru
Pievienot komentāru