Pasauli aizkustina 5 gadus vecas leikēmijas slimnieces apņēmība pēc ķīmijterapijas. VIDEO

Esi vesels
2016. gada 20. decembrī 18:03 2016. gada 20. decembrī 18:03
 
Mazajai Daranai ir nieka pieci gadiņi, bet jāpārdzīvo kas tik šausmīgs kā asins vēzis jeb leikēmija. Taču viņa ir mazulīte ar raksturu! Visā pasaulē populārs kļuvis sirdi plosošs video, kurā meitēns parāda apskaužamu raksturu.

Video autors ir mazās Daranas tētis, Pensilvānijā (ASV) visnotaļ populārs radio dīdžejs Kolins Danlaps, vēsta "The Independent".  Viņš tviterī ievietoja savās mājās filmētu rullīti, kas zibenīgi kļuva populārs. Kolina meita Darana sirgst ar leikēmiju, un novembrī viņa tika veikta ķīmijterapija. Bērnu no slimnīcas uz mājām palaida decembra sākumā. Mazās meitenes guļamistaba atrodas Danlapu ģimenes nama otrajā stāvā, un jākāpj pa kāpnēm. Tēvs rakstītja:

"Ja jums gribas redzēt, kas ir motivācija - lūk, tāda tā izskatās!"

Piecgadniece pēc ķīmijterapijas ir pagalam novārgusi, un gluži dabiski, ka tētis grasījās savu meitu uz rokām uznest līdz gultiņai. Bet Darana neļāva! "Es to izdarīšu," viņa teica.

Un dara to ik vakaru, neļaujot tētim sevi nest augšup pa kāpnēm. "Manas meitas ķermenis ir nokauts no ķīmijterapijas, tomēr viņa neļauj," ziņo Kolins Darlaps.

Mazulīte pēc ķīmijterapijas parāda sava rakstura stingrību.

Lūk, kā izskatās spītība, apņēmība un nepadošanās:

Tāpat tētis saka lielu paldies saviem kaimiņiem. Kopš mazā ir mājās no slimnīcas, kaimiņi katru dienu uz asfalta pie mājas atstāj Daranai vēstījumu. Piemēram, kāds šodien laukā laiks... Jo Darana pati ārā nevar iet.

Kasjauns.lv/Foto: Twitter

Citi šobrīd lasa

"Publiskajā telpā izskanējusi maldinoša informācija," Rīgas dome kliedē mītus par 72 stundu somas sagatavošanu 1
Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai
Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Pievienot komentāru