Medicīnas doktors Maiks Bols portālam “EatThisNotThat” stāsta, ka sarkanā gaļa satur daudz piesātināto tauku, un tās lietošana uzturā ir saistīta ar augstu holesterīna līmeni, sirds slimībām un vēzi, jo īpaši kolorektālo vēzi. Lai gan vairumā gadījumu organisms tiks galā ar šo smago pārtiku, ir cilvēku grupas, kuriem labāk uzturā būtu ieteicams lietot balto gaļu.
Citi šobrīd lasa
“Bez vīrieša es nespēju!” - Katy Tindemark par attiecībām un karjeru
“Bez vīrieša es nespēju!” - Katy Tindemark par attiecībām un karjeru
Tualetes podu 150 gadus ilgā vēsture: kāpēc vairs neizmanto apzeltītus rotājumus?
Tualetes podu 150 gadus ilgā vēsture: kāpēc vairs neizmanto apzeltītus rotājumus?
Ko darīt, ja sirds krūtīs pukst kā traka? Skaidro ģimenes ārste Iveta Feldmane
Ko darīt, ja sirds krūtīs pukst kā traka? Skaidro ģimenes ārste Iveta Feldmane