Publicitātes foto

“Rocket Bean” vērienīgi paplašinās Latvijā un Baltijā

Dzīvesstils
2023. gada 16. novembrī 05:19 2023. gada 16. novembrī 05:19
  Sadarbības projekts
Rīdzinieku iemīļotā kafejnīca “Rocket Bean” tuvākajā laikā atvērs jaunas kafejnīcu filiāles Rīgā un Baltijā.

Nesen Tallinā durvis vērusi pirmā “Rocket Bean” kafejnīca Igaunijā – Vana-Kalamaja ielā 8, tajā ieguldīti aptuveni 80 000 eiro. Savukārt līdz šā gada beigām līdzšinējo “Rocket Bean” Rīgas kafejnīcu (Miera ielā 29/31, Dzirnavu ielā 39, Jaunajā Teikā) tīklam pievienosies jaunākās filiāles pašā pilsētas sirdī – Raiņa bulvārī 11 un Blaumaņa ielā 10 – tirdzniecības centra “Galleria Riga” telpās. Nākamajā gada pirmajā ceturksnī kafejnīca “Rocket Bean” tiks atvērta arī kaimiņvalsts Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

Foto: Publicitātes foto

Lai arī šīs ir jaunas kafejnīcu vietas, nemainīgas paliks kafejnīcas publikas atzinību guvušās vērtības – augstas kvalitātes kafija, lieliska aura un garšīgs ēdiens.

Publicitātes foto

“Vairāk nekā 16 gadus esam kafijas nozarē, no tiem 8 gadus grauzdējam paši savu kafiju un vadām kafejnīcas. Šo gadu laikā uzkrātā pieredze un zināšanas, kā arī apmeklētāju augstā atzinība mums ļauj ar drošu skatu raudzīties nākotnē un veidot mūsu kafejnīcu tīklu arvien plašāku,” atzīst “Rocket Bean Café” valdes loceklis Vilmārs Vjakse. “Kafejnīcu atvēršana Tallinā un Viļņā ir pirmais mājasdarbs pirms mūsu kafejnīcu “iziešanas plašākos ūdeņos”. “Rocket Bean” ir kafijas zīmols, ko ir iecienījuši kafijas mīļotāji ne tikai Latvijā un Baltijā, bet arī citur pasaulē – regulāri saņemam pieprasījumus ar vēlmi atvērt mūsu kafejnīcas ārvalstīs. No tā mūs ir atturējuši pēdējo gadu notikumi pasaulē, tomēr nu esam nolēmuši vairs negaidīt un īstenot mūsu ieceres.” 

Foto: Publicitātes foto

Patlaban “Rocket Bean Cafe” Latvijā ir 21 darbinieks, bet pēc divu jauno kafejnīcu atvēršanas to skaits sasniegs 30. Uzņēmuma agrozījums 2022. gadā bija 764000 eiro, paredzamais 2023. gada apgrozījums – 1100000 eiro. SIA “Rocket Bean Cafe” ietilpst A/S “Infinity Coffee”, kura konsolidētais apgrozījums 2022. gadā bija 11,66 miljoni eiro, bet 2023. gada paredzamais – ap 13 miljoniem.

Vēl portālā

"27 gados es gribēju nomirt" - psiholoģe Diāna Zande atklāti par savu dzīvi
Ēd bez apstājas un tievē - kas ir populārā 100 kaloriju diēta
Brīvdienu kalendārs 2024. gadam. Uzzini, kurā gada mēnesī šogad jāstrādā vismazāk!