Publicitātes foto

“Rarita”. Izcel savu personību!

Mode
25. janvārī 14:44 2024. gada 25. janvārī 14:44
  Sadarbības projekts
Kura sieviete gan nav sūrojusies, ka ir tik grūti atrast kvalitatīvu apģērbu, kam būtu pa spēkam izcelt viņas unikālo personību! Neatkarīgu starptautisko un Latvijas modes dizaineru konceptveikals “Rarita” ir īstā vieta, kurp doties, ja vēlamies izveidot pārdomātu, izteiksmīgu un gaumīgu tēlu.

Projekts ir Annas Kovalasas izveidots. Viņa daudzus gadus pavadījusi Londonā, strādājot uzņēmumos “Net-A-Porter”, “Burberry” un “Graff Diamonds”, taču nolēmusi atgriezties Latvijā. Annas mērķis bijis izveidot iepirkšanās platformu ar unikālu sortimentu, kurā būtu pārstāvēti zīmoli ar stāstu, augstiem kvalitātes standartiem un dizainu, kas valkātājai kalpos daudzus gadus. “Rarita” misija ir piedāvāt pārdošanas platformu jauniem un talantīgiem dizaineriem un vienlaikus parādīt patērētājam, kādēļ ir vērts izvēlēties nelielus un unikālus ražotājus.

Anna Kovalasa. (Foto: Publicitātes foto)

Plašais piedāvājums ļauj izvēlēties ideāli piemērotu apģērba komplektu visiem dzīves gadījumiem – solīdam un pārliecinošam lietišķas sievietes tēlam, atraktīviem ballīšu karalienes izgājieniem vai vienkārši patīkamiem un ērtiem ikdienas mirkļiem. Hūdiji un T krekli mākoņu mīkstumā, ko piedāvā Latvijā bāzētais Evitas Gribustes zīmols “A Kind”, padarīs jūsu brīvbrīžus tik jaukus, cik vien iespējams.

Ja vēlaties izveidot nevainojamu kapsulas garderobi, pievērsiet uzmanību zīmolam “Pixie”. Iedvesmojoties no pasaules stilīgākajām sievietēm, radošais duets – māte un meita – izveidojušas ikdienas garderobes elementus, kas ir saderīgi un savstarpēji aizstājami. Savukārt minimālisma piekritējas novērtēs zīmola “Una Bērziņa” kapsulas garderobi, kas ļauj sakomplektēt tērpus visai nedēļai. Pievērsiet uzmanību zīmola pievilcīgajām palazzo biksēm un caurspīdīgajiem tilla topiem! Augumam glaimojošus džinsus un satīna blūzes ikdienai piedāvā arī ASV zīmols “Favorite Daughter” – influenceres Erina un Sāra Fosteres no Losandželosas radījušas apģērbu, ko labprāt valkā pašas.

Šoziem “Rarita” nākusi klajā arī ar savu dizaina kolekciju, kas ražota Latvijā un konstruēta, ņemot vērā Latvijas sieviešu figūru īpatnības. Pirmā ziemas kolekcija – vilnas bikses ar ideālu siluetu, eko kažoki, kas piemēroti Latvijas ziemai, ar rokām adīti džemperi, ikdienas kleitas un pat tik grūti atrodamie “ideālie” zīmuļsvārki!

Ja sirdij tuvāks drosmīgs un krāsains apģērbs, ielūkojieties košā modes vārda “Laima Jurča” kolekcijā! Laimas dizainētie apģērbi ir ļoti pieprasīti radošajās aprindās. Viņas specialitāte ir virsdrēbes un oriģinālas apdrukas, kas runā to valkātāja vietā.

Izsmalcinātas kleitas piedāvā Lielbritānijas zīmols “Temperley London”. Dizainere Alise Temperlija ar saviem darbiem nebeidz pārsteigt – tie ir īsti modes dārgumi, kas jums kalpos visu mūžu. Savukārt Lielbritānijas zīmols “Hayley Menzies” apvieno ārēju greznību un dumpīgu garu. Iedvesmojoties no vintāžas, tas izceļas ar adījumiem un apdrukāta zīda kleitām.

Vēlaties kaut ko kičīgu, jautru un vienlaikus seksīgu? Tad īstā atbilde ir “Lovin” apakšveļa brīvības cienītājām. Daudzas sievietes ir novērtējušas zīmola mīkstās bezvīļu zīda braletes. Apakšveļu ražo Rīgā, un zīmola vadītājas Daina un Baiba ir tikpat neizmērāmi enerģiskas un elektrizējošas kā viņu radītie izstrādājumi. Mūsdienīgu apakšveļu ar greznu apģērbu atpūtai apvieno igauņu zīmols “Kriss Soonik”. Tā izstrādājumi ir populāri gan radošu dvēseļu, gan labas kvalitātes cienītāju vidū.

Rarita” uz Latviju atvedusi pazīstamo juvelierizstrādājumu zīmolu “Almarow Milano” no Milānas, kas izpelnījies slavenību uzslavas un piedāvā ļoti pievilcīgas kaklarotas, gredzenus un auskarus, kas top pēc gemoloģes Martas Oriani dizaina. Šīs rotas būs lielisks papildinājums jūsu tērpam.

Zīmola “Laura Zacs” radītās minimālistiskās un ļoti kvalitatīvās ādas somas piemērotas aizņemtām un pieredzējušām sievietēm. Šis Latvijas zīmols, ko izveidojusi bijusī mēbeļu dizainere un jaunā māmiņa Laura, piedāvā arī krāsainus lina apģērba komplektus un kleitas ar fliteriem. Kvalitatīvus roku darba ādas izstrādājumus, kas piešķirs akcentu koptēlam, rada Linda Rozenberga. Viņas izveidotais zīmols “Rozenberg” lepojas ar pasaules klases meistarību. Izsmalcināti materiāli tiek apvienoti unikālā dizainā, kas spēj sagādāt patiesu prieku. 

Visbeidzot pievērsiet uzmanību pašmāju zīmolam “Maison Kyréné”! Juteklisks un sievišķīgs kā grieķu mājokļa dieviete Kirēne, tas radīts, lai bagātinātu jūsu dzīves telpu un ķermeni ar jutekliskiem aromātiem, ko izplata sveces, istabas aerosoli un smaržu rullīši (roll-on perfume). Studijas vadītāja Viktorija gluži kā īsta alķīmiķe rada negaidītas un valdzinošas smaržu kombinācijas.

Rarita” pieejami arī biroja, brīvā laika un svētku apģērbi, kā arī apakšveļa, mājas kostīmi, somas, sveces, mājas aromāti un parfīmi. Drīzumā veikala piedāvājumu papildinās arī mājas tekstila un interjera priekšmetu zīmoli.

IG: @raritaglobal

Krišjāņa Barona 24/26, Rīga

+371 672 80409

hello@rarita.com

www.rarita.com

Vēl portālā

"27 gados es gribēju nomirt" - psiholoģe Diāna Zande atklāti par savu dzīvi
Ēd bez apstājas un tievē - kas ir populārā 100 kaloriju diēta
Par dziednieku piedzimst vai var iemācīties? Saruna ar ekstrasensu Rolandu Tiltiņu 3
Pievienot komentāru