Iemūžināts Breda Pita un Penelopes Krusas romāns

Mode
28. martā 16:03 2024. gada 28. martā 16:03
 
Dzīvesstila
nodaļa
| Jauns.lv
Franču modes nams “Chanel” melnbaltos kadros un 20. gadsimta kinoklasikas noskaņās iemūžinājis leģendāros aktierus Bredu Pitu un Penelopi Krusu. Ar īsfilmu Parīzes modes nedēļā tika atklāta zīmola 2024. gada rudens/ziemas kolekcija.

Kinolentē “Vīrietis un sieviete” “Chanel” rokassomiņa piederēja aktrisei Anukai Emē, kura to neizlaida no rokām arī ārpus filmēšanas laukuma. Tā kā “Chanel” rokassomiņai bija nozīmīga loma Kloda Leluša 1966. gadā uzņemtajā filmā, arī jaunā reklāma vairākkārt atsaucas uz oskaroto lenti. Īsajā mākslas video aktieri Penelope Krusa un Breds Pits veic pasūtījumu smalkā restorānā, pastaigājas gar jūras krastu pie Dovilas un brauc automašīnā, starp abiem vienmēr novietojot leģendāro rokassomiņu. Tas ir juteklisks stāsts par kaisli un brīvību. Ikoniskā somiņa, gluži tāpat kā filma, ir vērtība, kas tiek nodota no paaudzes paaudzē.

Ar īsfilmu Parīzes modes nedēļā tika atklāta zīmola 2024. gada rudens/ziemas kolekcija. (Foto: Publicitātes)

Ar jauno “Inez & Vinoodh” režisēto video “Chanel” uzsver rokassomiņas nemainību, leģendāro nozīmi uzņēmuma attīstības vēsturē un vēlmi piepildīt slēptākās vēlmes, kas simboliski vijas cauri gan reklāmas, gan arī 1966. gada filmas sižetam.

Videorullītis ir daļa no jaunās reklāmas kampaņas, kas uzsver zīmola ilgstošo sadarbību ar kinopasauli. “Chanel” radošā direktore Virdžīnija Viārda allaž iedvesmojusies no dažādām franču un Holivudas kinolentēm. Turklāt zīmola vēsture aizsākās Francijas piejūras pilsētā Dovilā, kur Koko Šanele atvēra savu pirmo cepuru veikalu. Tāpēc arī bija svarīgi pastaigas ainas reklāmai filmēt tieši tur.

Vēl portālā

Kas īsti ir garais klepus, no kā nesen nomira tikai 3 mēnešus vecā Vanesa 18
Brižita Makrona pirms viesošanās Latvijā pārsteidz ar negaidītu atzīšanos 5
FOTO: ar Tutu, dejām, dziesmām un krāšņu preču klāstu atklāta izstāde "Bērnu pasaule 2022"
Pievienot komentāru