Marija Naumova ielūdz uz studijas koncertu

Sievietēm
2009. gada 5. jūnijā 12:52 2009. gada 5. jūnijā 12:52
 
Vasaras sākumā Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studijas audzēkņi un pasniedzēji tradicionāli iepriecinās ar sirsnīgu koncertprogrammu. Šogad – 7. jūnijā pulksten 12 VEF Kultūras pils zālē.
Marija Naumova ar saviem audzēkņiem

Uzvedumā piedalīsies gan studijas atraktīvā mūsdienu deju grupa “Podziņas”, gan mazie dziedātāji no “Minipop”, gan popgrupa “Lolypop”, gan dzīvespriecīgās “Rondino” meitenes, kā arī citi bērni, kas mācību gada laikā cītīgi piedalījušies nodarbībās. Kopā ar saviem audzēkņiem koncertā uzstāsies dziedātāja Marija Naumova un MarieN Studio pasniedzēji – dziedātājas Liene Šomase un Agnese Barone, vokālā pedagoģe un koncertmeistare Gunta Stade, hip-hop deju pasniedzējs Aleksandrs Ivanovs, sporta deju dejotāji un horeogrāfi Viola Abramova un Rihards Mailītis, mūsdienu deju horeogrāfi Inga Raudinga un Anna Soboļeva, jogas pasniedzēja Ieva Rapa, baleta pasniedzēja Olga Zariņa un klavierspēles meistare Ksenija Ščetinkina.    

Kā jau ierasts, bez maksas uz koncertu aicināti 100 bērni no vairākiem bērnunamiem – bērni no Ventspils bērnunama “Selga”, Cesvaines “Fonds Grašu Bērnu Ciemats”, Valkas “Ērģeme”, Rīgas “Ziemeļi”, bērni no aprūpes centra “Baldone”, kā arī krīzes situācijā nonākušās māmiņas ar bērniem no Rīgas Samariešu apvienības patversmes “Māras centra”.

Biļetes var iegādāties pie administratores “MarieN Studio” telpās Dailes teātrī, Brīvības ielā 75 (ieeja no Šarlotes ielas puses), kā arī pieteikt, zvanot pa tālruni 67313404 vai 26170044 vai rakstot: studio@marien.lv .


Citi šobrīd lasa

FOTO: “Viss pagalam!” Latvijas iedzīvotājus negaidīti pārsteidz krusa 1
Gudļevskis mačā ar slovākiem zaudējis 7 kilogramus svara. Treneri pirms spēles ar ASV uzsver spēlētāju atjaunošanās nozīmi 1
Rinkēvičs: "Priekšvēlēšanu debatēm jānotiek latviešu valodā"
Pievienot komentāru