Vārpiņas vīrs raksta grāmatu par haļavu

Sievietēm
2009. gada 20. aprīlī 12:04 2009. gada 20. aprīlī 12:04
 
TV3 ziņu moderatores Agneses Vārpiņas laulātais draugs Niks Šestakovs pametis skandalozo biznesu un jau pusgadu strādā pie grāmatas

Niks un Agnese apprecējās pirms nedaudz vairāk kā gada, bet iepazinās 2006. gada nogalē
Niks Šestakovs ir Krievijā zināms lektors, kurš darbojas arī konsultāciju biznesā un sarakstījis grāmatu Es mīlu nepatikšanas. Žurnālam Kas Jauns Vārpiņas vīrs atklāj, ka pēc finanšu piramīdu afēru skandāla, ar kuru saistībā izskanēja arī viņa pārstāvētās kompānijas vārds, uzņēmējdarbību kompānijā  viņš pārtraucis, turklāt pārdevis īpašumu Kiprā, kur savulaik mitinājies. „Viss šis skandāls bija liels pārpratums. Tiku iejaukts lietās, ar ko man nav pilnīgi nekāda sakara. Šajā uzņēmumu grupā bija daudz atsevišķu uzņēmumu. Un uzņēmums, kurā mani uzaicināja strādāt par prezidentu, nodarbojās tikai un vienīgi ar lekciju pasniegšanu. No brīža, kad sāku tur strādāt un drīz vien beidzu, tajā bija tikai viens darbinieks — tas biju es. Bet visus lēmumus pieņēma un kompāniju vadīja tās īpašnieki,” skaidro Šestakovs.

„Man ir vislabākais vīrs pasaulē! Viņš mani ļoti lutina un ik pārdienas iepriecina ar ziediem,” laulībā ar Niku Šestakovu laimīga ir Agnese Vārpiņa

Grāmatas izdos Krievijā

„Man sirdsapziņa ir tīra. Neesmu nekādu naudu ņēmis un ieguldīt līdzekļus finanšu piramīdās cilvēkus neesmu aicinājis. Sāpīgi, ka visas šīs lietas dēļ ir cietusi mana lektora reputācija,” nopūšas Agneses Vārpiņas vīrs un atklāj, ka pašlaik nodarbojas ar grāmatu rakstīšanu un ik pa laikam pasniedz arī lekcijas. Mīļoto aizstāv arī Agnese: „Mēs neviens neesam pasargāti no negodīga darba devēja. Protams, var saprast to cilvēku pārdzīvojumus, kuri nevar atgūt savu naudu. Starp citu, mani kolēģi nopietni strādā, lai šo lietu atšķetinātu, un ir daudz cilvēku, kas viņiem palīdz.”

Niks Šestakovs domā, ka topošās grāmatas izdošot Krievijā. „Latvijas likumdošana izdevējus nolikusi neapskaužamā situācijā. Viena grāmata, kas pašlaik top, būs par cilvēku un Dievu mūsos un visapkārt, bet otra — par haļavu. Tā ir ļoti nopietna tēma, par ko man ir daudz ko teikt. Uzskatu, ka iedzīvošanās uz citu rēķina ir cilvēka lielākais ienaidnieks. Piemēram, pats atsakos no iespējas internetā nelegāli lejupielādēt filmas un mūziku, tāpat negatīvi uztveru, ja man tiek piedāvātas milzu atlaides. Uzskatu, ka darbojas kosmiskais enerģijas saglabāšanas likums: par visu, ko saņemam par brīvu, pēc laika jāmaksā daudzkārtīgi. Haļava vienmēr atņem vairāk, nekā būtu gatavs samaksāt. Ir vēl viens haļavas paveids — mentālā haļava, kad cilvēki nevēlas nest atbildību par saviem darbiem un lēmumiem. Tas postošās sekas tagad redzam visapkārt — krīze, vienaldzība, cietsirdība,” teic pieredzējušais lektors.

Agnese Vārpiņa pastaigā ar dēliņu Ričardu un savu četrkājaino mīluli

Rotaļas ar dēlu un Buldozeru

Agnese Vārpiņa, kuras ģimenē ar uzņēmēju Niku Šestakovu aug nepilnu gadu vecais dēliņš Ričards, žurnālam Kas Jauns atzīst, ka pašlaik viņas dzīve ir ļoti kustīga.

TV seja atklāj, ka viņai laika pietiek tikai dēla audzināšanai un darbam. „Auklīti ņemt nevēlamies. Ričardu audzinām divatā ar vīru. Joprojām pati bērnu arī baroju un vēlos pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar viņu kopā,” stāsta laimīgā māmiņa. Agnese stāsta, ka dēlēnam šobrīd ir rāpošanas periods, un tāpēc arī vecākiem bieži vien jāpārvietojas četrrāpus, lai iesaistītos dēlēna rotaļās. „Visvairāk mums patīk spēlēt paslēpes un sunīšus!” pasmaida Vārpiņa, piemetinādama, ka šoziem Ričards jau iemācījies izrunāt pirmos vārdiņus — mamma, papa un atā. „Kad eju uz darbu, Ričards vienmēr saka: „Atā!” Jūtos ļoti atvieglota, jo dēliņš ir vīrišķīgs un jau tagad ar viņu ir iespējams visu sarunāt kā ar pieaugušu cilvēku. Kad man ir jādodas uz darbu, viņš ir saprotošs,” stāsta Agnese.

Nu jau vairāk nekā pusgadu mazajam Ričardam ir arī četrkājains kompanjons — Džeka Rasela šķirnes kucēns, vārdā Buldozers. „Suns ir pilnīgi dulls! Ļoti dzīvespriecīgs, mīļš un atraktīvs. Vienīgi mazliet žēl, ka jauno mājas iemītnieku nepieņem mana kaķene Baiba,” teic Vārpiņa.

Niks un Agnese apprecējās pirms nedaudz vairāk kā gada, bet iepazinās 2006. gada nogalē. Toreiz Agnese bija nule izšķīrusies no nopietnām attiecībām, bet Niks kārtoja šķiršanās lietas. Un tad pat nav varējuši iedomāties, ka brīdī, kad negribas nekādas attiecības, tieši tādas abiem izveidosies. Agnese atzīst, ka jūtas ļoti laimīga. „Man ir vislabākais vīrs pasaulē! Viņš mani ļoti lutina un ik pārdienas iepriecina ar ziediem. Turklāt Niks arī lieliski gatavo ēst. Viņš prot jebko — sākot ar vienkāršām brokastīm un beidzot ar paša ceptām kūkām,” ar mīļotā prasmēm lepojas daiļā televīzijas dāma.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Citi šobrīd lasa

Latvijā vāc parakstus pret valsts naudas tērēšanu Eirovīzijai 10
"Skola ir cietums. Visu tagad var "iegūglēt" vai izrēķināt ar kalkulatoru!" Mamma grib izņemt bērnus no skolas
FOTO: pāvests Francisks sūta sveicienus Latvijai 2
Pievienot komentāru