Ģērbusies bruņu bikini un ar acs pārsēju Irina pozē  pirmajam "Playboy Ukraine" numura vākam, kurš izdots kopš Krievijas iebrukuma sākuma 2022. gada februārī. (Foto: scanpix)

Par "Playboy" vāka modeli kļūst okupantu apšaudē izdzīvojusī Irina - ukraiņu sieviešu spēka simbols

Dzīvesstils
2023. gada 9. augustā 06:30 2023. gada 9. augustā 06:30
  Jauns.lv
Par žurnāla "Playboy" vāka seju kļuvusi ukraiņu televīzijas raidījumu vadītāja, ķirurģe un modele Irina Bilocerkoveca, kura izdzīvoja okupantu sarīkotā apšaudē. Šis ir pirmais Ukrainas žurnāla "Playboy" numurs, kurš iznācis, kopš Krievija sāka asiņaino karu Ukrainā.

Kijivas mēra palīga sieva Irina Bilocerkoveca apšaudē zaudēja aci, un viņai bija jāveic vairākas operācijas. Irina tika ievainota, kad uzbrucēji pēkšņi atklāja uguni uz Bilocerkovecas auto, iespējams, cenšoties viņu nogalināt.

Ģērbusies bruņu bikini un ar acs pārsēju tagad Irina pozē  pirmajam "Playboy Ukraine" numura vākam, kurš izdots kopš Krievijas iebrukuma sākuma 2022. gada februārī.

Laikrakstam "The Telegraph" Bilocerkoveca atklāja, ka nezina, vai tieši viņa bijusi iecerētais šāvēju mērķis. Publikācijā teikts, ka uzbrukums noticis trīs dienas pēc Krievijas iebrukuma sākuma.

Irina Bilocerkoveca izdevumā "Playboy" atklāti runā arī par savām traumām. "Bija zaudēta acs, visur karājās caurulītes, pēc operācijas bija noskūti mati. Visur šuves, rētas, brūces... Es biju īsts Frankenšteina monstrs,” viņa teica.

"Man vairs nav skaistas sejas, bet mans pārējais ķermenis ir skaists,” piebilst ukrainiete.

Atceroties traģiskās dienas notikumus, Bilocerkoveca atklāj, ka vedusi mājās savus trīs bērnus, kad tika apšaudīts viņu auto.

Viņa būtu mirusi no asins zuduma, ja nebūtu operatīvi ieradusies ātrā medicīniskā palīdzība. Irina tika ārstēta vairākus mēnešus slimnīcā Berlīnē un kopš tā laika ir kļuvusi par karā ievainoto ukraiņu sieviešu izturības un spēka simbolu.

Foto: scanpix

"Tas nebija jautājums par to, kā saglabāt manu skaistumu, jautājums bija par to, vai es dzīvošu vai ne. Ukrainas ārsti teica, ka es, visticamāk, nomiršu. Es tam nepiekritu, un arī mans vīrs nepiekrita," viņa sacīja intervijā žurnālam "Playboy".

Saistītās ziņas

Visvecākā modele rotā "Sports Illustrated" vāku — neuzminēsiet, cik viņai gadu!
"Man bija sapņi ārzemēs!" ukraiņu modele upurē karjeru, lai dienētu triecienbrigādē
Stulbu geju meli! Solovjovs “aizsviļas” par ziņām, ka viņa dēls ir modelis Londonā, kamēr citi krievi karo 6

Citi šobrīd lasa

Īpašais 4. maija svētku pastaigas maršruts: izstaigā neatkarības atjaunošanas dienas vēsturiskās vietas!
Mirdza Martinsone un Mārtiņš Vilsons pie leģendārās "Mirāžas" auto atminas 40 gadu vecus notikumus
"Tas ir sirdi plosoši": Demija Mūra gatavojas Brūsa Villisa aiziešanai
Pievienot komentāru