Lai gan Zlatans Ibrahimovičs un Helēna Segere ir kopā jau kopš 2002. gada un viņiem ir divi dēli, abas zviedru slavenības joprojām nav precējušies. (Foto: Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / Vida Press)

 

Futbola superzvaigzne bildināja 11 gadus vecāku sievieti, un viņa teica - nē

Attiecības
2023. gada 11. oktobrī 06:34 2023. gada 11. oktobrī 06:34
  Jauns.lv
Zlatanam Ibrahimovičam pašapziņas nekad nav trūcis - zviedru futbola ikona joprojām uzskata sevi par labāko futbolistu pasaulē. Taču mīlestības lietās viss tomēr nenotiek pēc viņa prāta.

Intervijā "TV4 Play" Zlatans Ibrahimovičs pastāstījis, kā bildinājis savu ilggadējo mīļoto Helēnu Segeri. Lai gan Zlatans un Helēna ir kopā jau kopš 2002. gada un viņiem ir divi dēli (14 un 16 gadu veci), abas zviedru slavenības joprojām nav precējušies.

Ar Helēnu un dēliem Maksimilianu un Vinsentu 2018. gadā. (Foto: Coleman-Rayner / Vida Press)

Tagad Ibrahimovičs ir atzinis, ka reiz dzīvesbiedrei ir piedāvājis precēties. "Tas bija pirms dažiem gadiem. Es viņai teicu, ka pēc 20 kopdzīves gadiem tu esi pelnījusi apprecēties ar mani. Viņa atbildēja: "Man nav jāprecas, lai būtu kopā ar tevi." Viņa ir stipra sieviete. Man likās diezgan forši, ka viņa atteica, es izjutu vēl lielāku cieņu pret viņu," intervijā Pīrsam Morganam sacīja Ibrahimovičs. 

Vērojot "Roland-Garros" tenisa turnīru 2023. gada vasarā Parīzē. (Foto: Matthieu Mirville/DPPI/Shutterstock/ Vida Press)

Viņš apliecināja, ka viņa draudzene nesaņems otru iespēju. "Nē, viņai jau bija iespēja. Otru viņa nesaņems," sacīja futbolists. "Viņai jau ir divi mani dēli. Viņai nav vajadzīgs papīrs, lai pierādītu, ka viņa ir mana sieva." 

Ibrahimovičs un Helēna iepazinās kādā Malmes autostāvvietā. Futbolists novietoja savu "Ferrari" blakus viņas "Mercedes". Sākumā viņa ignorēja sportistu, kurš tobrīd bija tikai ceļā uz slavu, kādu vēlāk iemantoja, izcīnot 34 titulus un gūstot 570 vārtus profesionālajā karjerā, kas ilga 24 gadus. 

Foto: Claudio Veneroni/IPA / Shutterstock/ Vida Press

"Bet es nepadevos," atceras Ibrahimovičs, "Es ieraudzīju blondīni, sēdos savā "Ferrari" un centos izrādīt, ka esmu vēsais čalis. Taču arī viņai bija foršs auto, un viņa mani pilnībā ignorēja. Toreiz es biju ļoti tievs, ne tāds kā tagad, un viņa bija 11 gadus vecāka. Viņas acīs es biju bērns, nenobriedis mazs sūdiņš. Viņa bija eleganta, viņa zināja, ko vēlas. Bet viņa ar mani bija pacietīga. Vai varbūt viņa uzskatīja mani par investīciju.... Sākumā mūsu vecumu atšķirība šķita manāma, bet tad mēs iepazinām viens otru tuvāk. Tāpat kā citās attiecībās - laika gaitā tu mainies." 

Zlatans un Helēna, dzeltenā Ferrrari vizinoties pa Milānu, 2023. gada aprīlī. (Foto: SplashNews.com/ Vida Press)

Helēna Segere ir Zviedrijā labi pazīstama personība. Viņa sāka strādāt 13 gadu vecumā un ir guvusi panākumus ne tikai aktiermākslā un modeļu lauciņā, bet arī uzņēmējdarbībā. Strādājusi dažādās korporācijās, Segere jau bija turīga sieviete, kad iepazinās ar Ibrahimoviču.

Par dzīvi kopā ar slaveno futbolistu, kurš pārstāvējis lielākos Eiropas klubus, viņa ir teikusi: "Ar viņu nav viegli dzīvot, bet jāsaka, ka arī ar mani nav viegli. Domāju, ka Zlatans man patīk, jo mēs stāvam viens otram blakus, arī man bija pamats, un savu karjeru es veidoju pati, ieguldot daudz pūļu un ciešanu." 

Zlatans Ibrahimovičs ir dzimis 1981. gadā Malmē, Zviedrijā. Viņa tēvs ir bosniešu izcelsmes musulmanis Šefiks Ibrahimovičs, kurš 1977. gadā emigrēja uz Zviedriju, savukārt māte - horvātu izcelsmes katoliete Jurka Graviča, kura arī emigrēja uz Zviedriju. Šeit pāris arī pirmo reizi satikās. Zlatans Ibrahimovičs ir pieņēmis mātes ticību un uzskata sevi par katoli. 

Spēlēt futbolu Zlatans sāka sešu gadu vecumā, kad dabūja pirmos futbola apavus. Viņa profesionāļa karjera sākās "Malmo" klubā Zviedrijā, 2001. gadā Ibrahimovičs pārcēlās uz Amsterdamas "Ajax", kur kļuva zināms visā Eiropā. Pēc tam viņš pārstāvēja Turīnas "Juventus", Milānas "Inter", "Barcelona", "AC Milan", "Paris Saint-Germain", Mančestras "United", "LA Galaxy" un atkal "AC Milan". 

Šogad, 41 gada vecumā, pēc sezonas Itālijā futbola veterāns paziņoja par karjeras beigām.

Zviedru futbolists ir pieckārtējs Itālijas čempions, četrkārtējs Francijas čempions, divkārtējs Nīderlandes čempions un izcīnījis vienu titulu arī Spānijā. Ar savām komandām viņam ne reizi nav izdevies uzvarēt UEFA Čempionu līgā, bet 2017. gadā viņš ar "United" kļuva par UEFA Eiropas līgas uzvarētāju.

Ar 62 vārtiem 122 spēlēs Ibrahimovičs ir Zviedrijas izlases valstsvienības visu laiku rezultatīvākais futbolists.

Saistītās ziņas

Veterānam beidzot pietiek! Zlatans Ibrahimovičs paziņo par karjeras beigām
Jubilāri šodien - Uldis Dumpis un Zlatans Ibrahimovičs. Sveicam!
"Malmo" fani panākuši savu: vairākkārt bojātā Ibrahimoviča statuja tiks pārvietota

Citi šobrīd lasa

Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
"Mīlestība. Gadās arī tā," Baltezerā 24 gadus veca sieviete nežēlīgi nogalina 37 gadus veco dzīvesbiedru 1
Iespēja iegādāties privātu salu Baltijas jūrā izraisījusi lielu interesi; potenciālie pircēji arī no Latvijas 1
Pievienot komentāru