Shutterstock

Esi gatavs pieņemt ātrus lēmumus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 8.01. līdz 14.01.

Cita pasaule
8. janvārī 05:53 2024. gada 8. janvārī 05:53
  Jauns.lv
Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 8. līdz 14. janvārim.

AUNS

Atver acis, kad sapņo. Pragmatisms tevi piezemēs nesteidzīgiem lēmumiem lai izvairītos no tā, ka baidīdamies kaut ko palaist garām, steigsies izmantot katru pavīdējušo iespēju. Turpinājumā tu būsi pamanāms sabiedrībā. Pieņem aktīvus uzmanības apliecinājumus harmoniski. Pārliecība, ka izeju no sarežģītas situācijas var atrast vienmēr, palīdzēs atrisināt ne vienu vien finansiālu rēbusu.

VĒRSIS

Aizraušanās ar mākslu, mūziku un citām radošām aktivitātēm var savest kopā ar cilvēkiem, kas atbalstīs tevi ne vien idejiski, bet arī materiāli. Esi gatavs izskatīt jaunas idejas, pieņemt ātrus lēmumus, taču otram savu viedokli neuzspied. Tiem, kas nespēs palūkoties tālāk par savu degungalu, būs grūti uzturēties tavā sabiedrībā, tādēļ profesionālus darba jautājumus pārdomā vienatnē.

DVĪŅI

Vilšanos var sagādāt darbošanās kādā domubiedru organizācijā vai apvienībā. Ja jūti, ka tev nepieciešams norobežoties un sakārtot domas, dari tā. Draugi tevi atbalstīs un, ja vajadzēs, mīkstinās kritienu no zaudēto ilūziju augstumiem. Tiesa gan, skaudīgākie un nenovīdīgākie uzskatīs, ka panākumi ne vienmēr ir pelnīti, dažs pat uzdrošināsies apšaubīt tavu godīgumu.

VĒZIS

Uz kādu notikumu liktās cerības neattaisnosies, taču savus plānus tāpēc strauji nemaini, neradi sajukumu tur, kur viss ir skaidrs un saprotams. Jo godīgāka un atklātāka būs tava rīcība, jo lielākas būs iespējas saņemt nepieciešamo informāciju un izprast lietu patieso būtību. Labas pašsajūtas nodrošināšanai vajadzēs tērēt vairāk uzmanības nekā iepriekšējās nedēļās.

LAUVA

Mācies ikdienas solī allaž atrast ko jaunu. Jo elastīgāka un radošāka būs tava pieeja, jo lielākas būs iespējas veiksmīgi tikt galā ar sarežģītām situācijām, būs vieglāk panākt, ka tevī ieklausās un atbalsta. Tādēļ esi racionāls, aprēķini katru soli un tu panāksi sev labvēlīgu lēmumu pieņemšanu. Ja jūties noguris vai apjucis, pārslēdz uzmanību uz ko citu un atpūties.

JAUNAVA

Draudzīgas sarunas palīdzēs koriģēt agrākos nodomus, atrast piemērotākos sadarbības risinājumus un izvairīties no nesaskaņām viedokļu dažādības dēļ. Pietiks, ja paļausies uz sevi un darīsi tā, kā uzskati par pareizu. Aktīva rīcība un neatlaidība būs labākie palīgi cīņā ar sadzīviskām grūtībām. Izmanto arī izdevību apgūt kaut ko jaunu vai papildini esošās zināšanas.

SVARI

Praktisku jautājumu risināšanā liela nozīme būs tuvinieku atbalstam, dzimtas tradīcijām un vērtībām. Arī draugi un paziņas nodrošinās pietiekami daudz iespēju izpausties. Vienkārši dzīves prieki un labvēlīga atmosfēra palīdzēs rasties jaunām idejām. Attīsti vai pabeidz lietas, kas saistītas ar mantojumu, ģimenes biznesu vai līdzīgām lietām.

SKORPIONS

Sabiedriskajā telpā valdošā spriedze var nevilšus pavērsties pret tevi. Par to, ka kaut kas varētu neizdoties pārlieku neraizējies. Iesaisties avantūrās, piekrīti neparastām izklaidēm, kaislīgām attiecībām. Lai arī ne visas sarunas būs produktīvas, taču kādu svarīgu jautājumu ikreiz izdosies atrisināt. Uzklausi bērnu intereses, piedalies to īstenošanā.

STRĒLNIEKS

Lai kaut ko sasniegtu, panāktu vai iegūtu, nepietiks tikai ar starta impulsu, no tevis tiks prasīta arī pacietība un spēja pielāgoties situācijai, cilvēkiem. Ieguldi enerģiju konstruktīvās aktivitātēs, neko nedari pa roku galam. Paļaujies uz partneru skaidro saprātu, kad pārlieku aizrausies un iedomāsies sevi visu varošu – viņi tevi piebremzēs. Apdāvini citus un negaidi neko pretī, dzīve pati tev atdarīs.

MEŽĀZIS

Atturies no spontāniem tēriņiem un neceri uz veiksmīgu pavērsienu situācijā, kuru pats esi novedis līdz strupceļam, tikai gudra rīcība un sauss aprēķins attaisnosies. Lietderīgi būtu veikt inventarizāciju savā saimniecībā. Piesardzīgi izturies pret visu, ko tev mēģina pasniegt kā baltu patiesību. Iepērkoties sargies no neapdomīgiem tēriņiem un blēdīgiem tirgotājiem.

ŪDENSVĪRS

Vai tev ir plāns? Svarīgus ar finansēm saistītus lēmumus nepieņem steigā, naudu neaizdod un arī savus tēriņus plāno tā, lai nevajadzētu aizņemties. Akli neseko citu ieteikumiem, domā ar savu galvu — neapdomīgs būdams, šodien vari sasolīt to, ko pēc tam būs grūti izpildīt. Tuvinieki pratīs novērtēt tavu vēlmi attiecībās ienest vairāk siltuma un savstarpējās sapratnes. Ja vien līdzās būs īstie cilvēki, tevi pavadīs veiksme!

ZIVIS

Dzīves temps var nedaudz kristies, iespējams enerģijas apsīkums. Papildus neko neieplāno, izdari iesākto un tad atpūties. Biežāk ielūkojies savas dvēseles dzīlēs, neļauj tajā iesakņoties nepatikai un īgnumam. Pievēršoties materiālo vajadzību apmierināšanas programmām, tavi ieguvumi un zaudējumi būs atkarīgi no tā, cik gudri mācēsi izmantot apstākļus savā labā.

Citi šobrīd lasa

Princis Viljams atklāj Džordža, Šarlotes un Luisa lielo noslēpumu
FOTO: iedzīvotāji jautrā noskaņojumā un ar smaidu sejā sakopj savu zemi. Latvijā norisinās Lielā talka
FOTO: motosezonas atklāšanā saulainās Rīgas ielas pieskandina motociklu rūkoņa
Pievienot komentāru