Shutterstock

Jauni notikumi liks aizdomāties par nākotni - horoskops visām zodiaka zīmēm no 15.01. līdz 21.01.

Cita pasaule
15. janvārī 06:17 2024. gada 15. janvārī 06:17
  Jauns.lv
Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā - no 15. līdz 21. janvārim.

AUNS

Vairāk uzmanības velti materiālās situācijas stabilizēšanai. Ja būsi pietiekami neatlaidīgs un uzņēmīgs, atradīsi veidu, kā novērst naudas problēmas un vairot labklājību. Notikumus nesteidzini, ļauj visam ritēt savu gaitu, taču atceries – kļūstot pārlieku savtīgam savos nolūkos, piedzīvosi vilšanos, iespējami pat finansiāli sarežģījumi, tāpēc savas un apkārtējo vajadzības rūpīgi saskaņo.

VĒRSIS

Atbrīvojies no stereotipiem, grūtības un sarežģījumus neuztver kā sodu vai nolemtību, bet gan kā pārbaudījumu, kuru izturot iespējams kļūt gudrākam, stiprākam, zinošākam. Ar prieku uzņemies sabiedriskus pienākumus, jo tad tie nebūs apgrūtinoši, bet harmoniski iekļausies tavā ikdienā. Ja ideju ir daudz, un tu nezini ar ko sākt, atvēli laiku plānošanai.

DVĪŅI

Jauns gads, jaunas apņemšanās – šoreiz tas nebūs par tevi. Esi pacietīgs, svarīgos darbos ieturi pauzi, neplāno jaunus projektus, darījumu sarunas, neslēdz līgumus. Ne katra ideja, kas iešausies prātā, būs īstenošanas vērta, arī pret to, ko ierosina cilvēki no malas, izturies kritiski. Labāk kaut ko palaist garām, nekā izdarīt un tad secināt, ka rezultāts nav tāds, uz kādu cerēji. 

VĒZIS

Tuvākā laika notikumi, iespējams, liks nopietnāk aizdomāties par nākotni un izmaiņām, kādas nepieciešamas, lai padarītu savu dzīvi pilnvērtīgāku, interesantāku. Par to, ka esi gatavs ļauties pārmaiņu vējam, šaubu nebūs, taču kādas tās būs, kuras jomas skars, būs atkarīgs no izvirzītajiem mērķiem un prioritātēm. Atceries kādu laika gaitā pārbaudītu atziņu vai padomu, tas palīdzēs izvairīties no atkārtotas kļūdīšanās.

LAUVA

Darba būs daudz, netrūks arī iespēju sevi pierādīt profesionālajā jomā, taču ne visu izdosies pilnvērtīgi izmantot. Traucēs steiga, neapdomība – darot vienu, prātā būs pavisam kas cits, kā rezultātā vari kļūt izklaidīgs, neuzmanīgs, palaist garām kaut ko būtisku. Ja kaut kas nenotiek pēc plāna, nestreb karstu, nogaidi – nāks laiks, nāks padoms!

JAUNAVA

Situācijas būs mainīgas, un tev būs jāmāk tām pielāgoties. Esi apņēmīgs, aktīvi iesaisties sabiedriskajā dzīvē. Nenoniecini mazas veiksmes un izdošanās, jo brīžos, kad darbs dzīs darbu un sekos tikšanās viena par otru svarīgāka, tas būs labs stimuls nepadoties un izturēt līdz galam. Labi tiksi galā ar kultūras, mākslas pasākumu organizēšanu.

SVARI

Apņēmības un pašaizliedzības trūkumu tev nevarēs pārmest. Brīžiem būsi aktīvs taisnības cīnītājs un mēģināsi tikt galā ar apkārt esošajām nekārtībām, brīžiem, iedvesmas mudināts, ģenerēsi aizvien jaunas idejas, meklēsi interesantus domubiedrus. Lai arī pietiks spēka vienlaicīgi darīt divus vai pat trīs darbus vienlaicīgi, ar iesaistīšanos sabiedriskajos procesos nepārspīlē.

SKORPIONS

Lai kā tev gribētos mainīt paradumus, ieviest jaunu kārtību vai uzsākt kādu jaunu nodarbošanos, esi piesardzīgs, pārāk nesteidzies – daļa no idejām nebūs tā īsti realizējamas, bet daļu neizdosies novest līdz galam. Attiecībās ar mīļoto neļauj iezagties vēsumam, atsvešinātībai, iztiec bez greizsirdības un viltus – kultivē sevī pozitīvismu.

STRĒLNIEKS

Naudas lietās esi uzmanīgs un pieticīgs. Neplāno lielus pirkumus, nepērc dārgas preces līzingā un neņem kredītu – var sanākt pārrēķināšanās. Labāk naudu pietaupi, izvērtē, kurus pirkumus vari atlikt uz vēlāku laiku, no kuriem atteikties pavisam. Lai papildinātu budžetu, apsver iespēju uzņemties darbu, ko vari darīt mājās, brīvajā laikā, taču lēmumu pieņem bez steigas.

MEŽĀZIS

Uzmanīgi izturies pret lietām, kas saistītas ar risku, eksperimentiem, avantūrām. Pašam varbūt liksies, ka esi apdomīgs un tālredzīgs, tomēr tev ne vienmēr izdosies izskaitļot vairākus soļus uz priekšu, pamanīt un apiet klupšanas akmeņus, tāpēc esi gatavs negaidītām situācijām, pārpratumiem, neatbilstībām. Lai sasniegtu vēlamo, būs jāpieliek nedaudz vairāk izdomas.

ŪDENSVĪRS

Neraksturīgi sev vari kļūt aizmāršīgs, izklaidīgs, jūtīgs pret aizrādījumiem. Iespējams, pie vaina būs kāds mēneša sākumā uzjundījis pagātnes notikums, nepiepildīts sapnis vai līdz galam neizrunātas domstarpības. Dod sev nelielu atelpu, tas palīdzēs sasniegt labāku rezultātu. Tā būs vieglāk ieraudzīt jaunas perspektīvas un precīzāk iezīmēt turpmākos plānus.

ZIVIS

Tavu uzmanību piesaistīs daudz kas, taču maz ko izdosies novest līdz galam, jo nepārtraukti meklēsi jaunus iespaidus un kontaktus. Darboties vienam būs grūti, taču tas nenozīmē, ka vajadzētu akli uzticēties katram, kas gatavs tevi atbalstīt. Tava darbošanās būs mazāk haotiska, ja nesteigsies ar secinājumiem un atturēsies no lēmumiem, kas pieņemti, balstoties uz mirkļa emocijām.

Citi šobrīd lasa

FOTO: motosezonas atklāšanā saulainās Rīgas ielas pieskandina motociklu rūkoņa 1
Hokeja leģenda nosauc Ovečkinu par Putina kara reklāmu
FOTO: tas noteikti jāredz! Talkotāji atrod zilus brīnumus, pikantākā izstāde, Merzļikins negrib runāt, bet ziema aiziet
Pievienot komentāru