Shutterstock

Kontrastu pilna nedēļa - horoskops visām zodiaka zīmēm no 5.02. līdz 11.02.

Cita pasaule
5. februārī 09:20 2024. gada 5. februārī 09:20
  Jauns.lv
Uzzini, ko labu tev šonedēļ sola zvaigznes.

AUNS

Seko līdzi pašsajūtai. Ja jūties noguris, iztukšots, atļaujies nozust no apkārtējo acīm, velti laiku sev, pārdomā dzīvi. Vairāk prieka atradīsi, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztver kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlē, tiec vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsi mierīgāk, apdomīgāk. Vēlāk esi piesardzīgs, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.

VĒRSIS

Novārtā neatstāj aktivitātes, kurās vari nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Izmanto jebkuru iespēju, lai nostiprinātu savu statusu un reputāciju. Skaidri formulē uzdevumus, kuri jāatrisina tuvākā, kuri tālākā nākotnē – lietišķa, pragmātiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā.

DVĪŅI

Nepadodies kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ vari nonākt nepatīkamā situācijā. Lai nevajadzētu meklēt kompromisu ar sirdsapziņu, vairies no situācijām, kurās skaidri jāpauž sava pozīcija vai jānostājas kāda pusē. Klausi vecajai labajai parunai "nebāzies visām pudelēm par korķi".

VĒZIS

Mēģini saprast, kas no tā, par ko tu pārdzīvo, ir uztraukumu vērts, kas tikai iedomas. Nenovirzies no nospraustajiem mērķiem emocionāla spiediena dēļ. Izveido distanci, palūkojies uz visu no malas. Iespējams, būsi pārsteigts, kā varēji tik aplam uztvert notiekošo. No citu pamācīšanas izvairies, pat ja jūties pārāks, neizrādi to. Un atceries, ka neapgūtās teritorijās mājo daudz interesantu parādību...

LAUVA

Pārāk liela uzticēšanās kolēģiem, partneriem var negatīvi ietekmēt tavu nodomu veiksmīgu iznākumu. Piesargies no nelabvēļiem, jo viņi būs tie, kas apšaubīs tavas darbības panākumus. Neiedomājies, ka citi ir tikpat ieinteresēti tavu ideju īstenošanā, kā tu. Turpinājumā lielāku uzmanību pievērs sava budžeta sakārtošanai, tiec skaidrībā ar ienākumiem un izdevumiem.

JAUNAVA

Vienkāršāk būs pielāgoties apstākļiem, nekā mēģināt tos izmainīt! Par to parūpēsies cilvēki, kas izteiks piedāvājumu, no kura atteikties nozīmētu palaist garām iespēju atklāt kādu nebijušu aizraušanos vai pievērsties jomai, kurā vari sevi pierādīt, sasniegt ko jaunu. Tomēr, lai cik pretimnākoša būtu tava attieksme, netrūks cilvēku, kas atradīs, ko tev pārmest.

SVARI

Būs ne vien gudri jāsaplāno laiks, bet būs jābūt gatavam arī radošiem situāciju risinājumiem. Nebaidies no pārmaiņām, izmanto katru izdevību atklāt sevī ko jaunu. Brīžos, kad aptrūkstas radošā dzirksts, iedvesmojies no domubiedriem vai cilvēkiem, kuriem gribētu līdzināties. Lai iegūtu skaidrāku izpratni par notiekošo, konsultējies pie tev nozīmīgas autoritātes.

SKORPIONS

Darbs, kas līdz šim sagādāja prieku, slodzes dēļ var kļūt par apgrūtinājumu. Tiklīdz kaut kas nenotiek pēc tava prāta, nedusmojies, bet atbalstu meklē pie domubiedriem. Esi mērķtiecīgs, pacietīgs, un tu tiksi galā gan ar paša izvirzītajiem uzdevumiem, gan arī ar tiem, kurus tev izvirzīs citi. Ja tomēr ne viss izdosies, kā iecerēts, nesūksties, tu tik un tā būsi ieguvējs, jo labāk iepazīsi sevi un cilvēkus sev apkārt.

STRĒLNIEKS

Notikumi risināsies pietiekami dinamiski. Lai ar to visu veiksmīgi tiktu galā, nedrīksti svārstīties vai gaidīt, ka lēmumus tavā vietā pieņems citi. Esi izlēmīgs, neļauj mirkļa emocijām sevi izsist no līdzsvara vai novērst domas no galvenā. Mēģini skatīties uz dzīvi plašākā mērogā un ne mirkli nešaubies par savu taisnību. Vēlāk nepārdzīvo, ja rodas neplānoti tēriņi draugu vai citu tuvu cilvēku dēļ.

MEŽĀZIS

Lai arī materiālā situācija pamazām uzlabosies, jo beigsies kāds kredīta vai līzinga maksājums, radīsies iespēja piepelnīties vai atmaksāsies kāds darījums, tomēr paradums taupīt tevi tik drīz nepametīs. Jaunas rūpes un pienākumi palīdzēs aizmirst iepriekšējās nebūšanas. Turpmāk var pārņemt apcerīgāks noskaņojums. Vairāk laika atliks atpūtai un izklaidēm kopā ar ģimeni.

ŪDENSVĪRS

Būs situācijas, kurās no tevis tiks gaidīta lielāka ieinteresētība un atsaucība, īpaši mājās. Tādos brīžos neaizbildinies ar aizņemtību, pārkāp sev pāri un izdari to, ko tev lūdz. Sasparojies nopietnai sarunai ar tuviniekiem. Savaldība palīdzēs izkļūt no kļūmīgām situācijām. Spēja rast kompromisu būs nozīmīgs stūrakmens saskarsmē ar viņiem.

ZIVIS

Ja jūti, ka tev tiek piedāvāti jauni izaicinājumi, pieņem tos, apgūsti noderīgas iemaņas vai pat maini darba vietu. Daudz neprāto par to, kā būtu, ja būtu, rīkojies – nesteidzīgi un pārliecinoši! Ja tomēr tas, par ko juties simtprocentīgi pārliecināts, neizdodas tik labi, kā iecerēts, nepārmet sev, – neviens nav pasargāts no kļūdainiem pieņēmumiem. Turi roku uz pulsa un veic nepieciešamās korekcijas.

Citi šobrīd lasa

Kas ir latviete Astrīda Menksa, kura iekarojusi miljardiera Vorena Bafeta sirdi 3
FOTO: tas noteikti jāredz! Talkotāji atrod zilus brīnumus, pikantākā izstāde, Merzļikins negrib runāt, bet ziema aiziet
ASV izlūkdienests: Putins nav devis pavēli nogalināt Navaļniju
Pievienot komentāru