Sāra Nikola Lendrija. (Foto: Instagram/@thebirdspapaya)

"Man teica, ka esmu pārāk resna randiņam," blogere ar 2 miljoniem sekotāju atklāj patiesību par sevi 1

Cita pasaule
7. aprīlī 13:32 2024. gada 7. aprīlī 13:32
 
Izklaides
nodaļa
| Jauns.lv
Influencere Sāra Nikola Lendrija, kas pazīstama ar to, ka propagandē mīlestību pret sevi, dalījusies ar savu foto, kas uzņemts pludmalē bikini un nākusi klajā ar atzīšanos.

Pozējot peldkostīmā un saulesbrillēs uz jūras fona, Sāra Nikola Lendrija demonstrēja savas strijas un atcerējās, kā bērnībā viņai bieži tika izteiktas piezīmes figūras dēļ. "Ja kāds jums pasaka, ka jums ir jānotievē, tad viņi ir tas svars, kas jums jānomet," norādīja blogere ar vairāk nekā 2 miljoniem "Instagram" abonentu.

Sāra atcerējās gadījumus, kad viņa tika kritizēta svara dēļ. "Tas sākās 7. klasē. Divi mani "draugi" sāka no manis izvairīties, un, kad kādam jautāju, kāpēc viņi tā dara, viņi teica, ka tas tāpēc, ka esmu pārāk liela. Toreiz zēns, kurš man patika, teica, ka esmu "pārāk resna" randiņam," atzina influencere.

Sāra piebilda, ka tā dēļ sākusi nepareizi ēst. "Šobrīd man ir 36 gadi. Mazā 12 gadus vecā meitene tagad ir ārkārtīgi nikna sieviete," sacīja blogere. "Lai kur jūs būtu savā dzīves ceļā, esiet maigs pret sevi. Ir daudz ārēja trokšņa, kas jums pasaka, kā justies un būt. Ja nu mēs vienkārši uz brīdi to visu atlaidīsim, šo svaru? Un pajautājiet sev, kas jums šobrīd ir vajadzīgs - jūs esat lielisks cilvēks, kas ir pelnījis šo dzīvi," uzsvēra soctīklu zvaigzne.

Savulaik Sāra Nikola Lendrija bija krietni notievējusi, tāpēc viņas āda kļuva nokarena un ar strijām. Viņa nebaidās savu ķermeni parādīt miljoniem sekotāju.

Sāra Nikola Lendrija. (Foto: Instagram/@thebirdspapaya)

Citi šobrīd lasa

Dažiem zvaigznes būs ļoti labvēlīgas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 29.04. līdz 5.05.
Mūžībā devies bijušais diplomāts Bonifācijs Daukšts
GPS signāla traucējumu dēļ Somija atceļ lidojumus uz Tartu - aizdomas par Krievijas hibrīduzbrukumu
Tēmas: Instagram
Pievienot komentāru