Selīna Diona. (Foto: PapCulture / BACKGRID/All Over P/ Vida Press)

Selīna Diona pozē pie eglītes ugunīgās kurpēs, kas, šķiet, tūlīt pacelsies spārnos

Skaistums
2019. gada 22. decembrī 05:40 2019. gada 22. decembrī 05:40
  Jauns.lv
Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona sociālajos tīklos padalījusies ar fotogrāfiju, kurā pozē pie izpušķotas svētku eglītes, bet kājās ir apāvusi nu ļoti ekstravagantas kurpes!

„Vai jūsu Ziemassvētku eglīte jau ir izpušķota? – Selīnas komanda,” šādi populārā dziedātāja parakstījusi fotogrāfiju, šos pašus vārdus rakstot arī franču valodā.

Kurpes, kuru apdarei, šķiet, izmantots papīrs, ir darinātas tikai vienā eksemplārā. „Šo „vienreizējo mākslas priekšmetu” radījusi Toronto dzīvojošā dizainere Keitlina Dohertija. Viņa apavu pēdas daļā atainojusi liesmas, bet papēža daļu rotā pats Fēnikss – ar galvu, spārniem un asti.

Šīm neparastajām kurpēm Selīna Diona pieskaņojusi augumam piegulošu spīguļojošu sarkanu kleitu bez piedurknēm. Šaurajai vakarkleitai ir dziļš šķēlums, kas dziedātājai pietupjoties pie eglītes, ļauj labi novērtēt viņas oriģinālos apavus.

Dizaineres Dohertijas apavu pāris bija „Scotiabank Arena” pasūtījums. Savukārt viņi mēneša sākumā šīs kurpes pasnieguši dāvanā Selīnai Dionai. „Scotiabank Arena” lūguši dizainerei pārvērst visparastākās laiviņas, iedvesmojoties no Dionas pasaules turnejas „Courage World Tour” skatuves tērpiem un priekšnesumiem.

Selīna Diona pēdējo gadu laikā izpelnījusies modes dāmas reputāciju. Viņa īpaši iecienījusi tērpus no augstās modes kolekcijām un uzdrošinājusies sabiedrībā iziet ārkārtīgi oriģinālos tērpos, kādus lielais vairums dāmu neatļautos vilkt.

Jau pavisam drīz – janvārī – gaidāma Parīzes modes nedēļa, kas nozīmē, ka fani dziedātāju atkal varēs redzēt ārkārtīgi neparastos tērpos, apmeklējam skates un labi pavadām laiku Francijas galvaspilsētā. Aizvadītajā ziemā Diona apmeklēja tādu modes namu skates kā „Alexandre Vauthier”, „Valentino” un „Giorgio Armani”.

Saistītās ziņas

49 gadus vecā Selīna Diona kaila pozē "Vogue"
Viņa ir augšāmcēlusies. 49 gadus vecā Selīna Diona kļuvusi par jauno stila ikonu
Atraitnes Selīnas Dionas dzīvē ienākusi jauna mīlestība 6

Citi šobrīd lasa

Šī ierīce tērē elektrību nepārtraukti! Kas obligāti jāizslēdz, ja ilgāku laiku neesi mājās
Vai Dons iekļūs finālā? Publicētas jaunākās bukmeikeru prognozes
VIDEO: "Nelauz pirkstus!" Salaspils memoriālā likumsargi aizturējuši kādu vīrieti
Pievienot komentāru