Sporta ļaudis atskatās uz aizvdīto gadu.

Savickis, Daugaviņš, Timma un citi sporta ļaudis atceras aizgājušo gadu

Sporta zvaigznes
2017. gada 1. janvārī 05:22 2017. gada 1. janvārī 05:22
 
Portāls Kasjauns.lv aptaujājis dažādus Latvijas sporta ļaudis, lai noskaidrotu, viņuprāt, spilgtākos notikumus Latvijas sportā aizvadītajā gadā. Ja vēlies iepazīties ar dažādiem interesantiem stāstiem un intervijām par pagājušā gada Latvijas spilgtākajiem sporta varoņiem, tad lasi žurnālu "Latvijas Sporta Izcilības 2016".
LOK prezidents Aldons Vrubļevskis.

1.    Riodežaneiro olimpiskās spēles – četrgades nozīmīgākās sacensības planētas labākajiem atlētiem, kurās startēja arī 32 Latvijas sportisti. Laura Ikauniece-Admidiņa vieglatlētikā un Rebeka Koha svarcelšanā izcīnīja ceturto vietu, Aleksejs Rumjancevs smaiļošanā – piekto vietu.

2.    Pasaules Antidopinga aģentūras (WADA) neatkarīgās izmeklēšanas komisijas vadītāja Ričarda Maklarena ziņojuma 1. un 2. daļa, kas radīja milzīgu rezonansi un diskusiju sporta sabiedrībā.

3.    Latvijas IV Olimpiāde Valmierā, kurā piedalījās novadu un pilsētu komandas.

4.    Latvieši – pasaules čempioni. Martins Dukurs skeletonā un Oskars Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu bobslejā. Latvieši – Eiropas čempioni. Artūrs Plēsnieks svarcelšanā, Anastasija Grigorjeva cīņā un Zigismunds Sirmais vieglatlētikā.

5.    Kristapa Porziņģa fenomens. Noslēdzot debijas un sākot otro Nacionālās Basketbola asociācijas sezonu, Ņujorkas Knicks basketbolists ir kļuvis par pārliecinošu komandas līderi.


Foto: Edijs Pālens/LETA

Citi šobrīd lasa

Zvērināts advokāts: "Vīrietis, kurš Vārvē nošāva zagli, rīkojās absolūti loģiski" 4
Dziedātāja Vineta Elksne ieprecējusies komponista Kārļa Lāča ģimenē
No Lāčplēša par Melno bruņinieku. Latvijas savulaik labākais MMA cīkstonis ticis pie Krievijas pases
Pievienot komentāru