Pļaviņš/Šmēdiņš Olimpiādes ceturtdaļfinālā tiksies ar amerikāņiem Gibu/Rozentālu

Citi sporta veidi
2012. gada 5. augustā 10:41 2012. gada 5. augustā 10:41
 
Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Londonas olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā tiksies ar amerikāņiem Džeikobu Gibu/Šonu Rozentālu.

Šis mačs notiks pirmdien.

Sestdien aizvadītajā astotdaļfināla spēlē ar ceturto numuru izliktie Gibs/Rozentāls ar rezultātu 2-0 (21:14, 22:20) uzvarēja Konstantīnu Semjonovu un Sergeju Prokopjevu no Krievijas, kuri bija izlikti ar 22.numuru.

Tikmēr Pļaviņš/Šmēdiņš, kuri Londonas turnīrā izlikti ar 17.numuru, piektdien astotdaļfināla cīņā ar rezultātu 2-0 (21:18, 21:16) uzvarēja norvēģus Tarjeiju Skārlunnu un Martinu Spinnangru, kuriem ticis 18.numurs.

Līdz ar to Pļaviņš/Šmēdiņš šajā Olimpiādē sev jau nodrošinājuši vismaz dalītu piekto vietu. Pirms četriem gadiem Pekinā Pļaviņš pārī ar Aleksandru Samoilovu izcīnīja devīto pozīciju.

Jau vēstīts, ka Samoilovs/Ruslans Sorokins astotdaļfināla mačā sestdien ar rezultātu 0-2 (12:21, 17:21) zaudēja šī gada Eiropas čempioniem Brinkam/Rekermanam. Latvijas duets dalību Olimpiādē līdz ar to noslēdza dalītā devītajā vietā.

Interesanti, ka apakšgrupas sacensībās Samoilovs/Sorokins tikās ar Gibu/Rozentālu, piedzīvojot zaudējumu ar 0-2 (10:21, 16:21).

Londonas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrs ilgs līdz 9.augustam.

LETA

Citi šobrīd lasa

Ģēnijs ratiņkrēslā. Leģendārais zinātnieks Stīvens Hokings un viņa neparastā dzīve
Ir ko redzēt un komfortabli dzīvot: nosaukta dzīvei labākā Eiropas pilsēta 1
"Ārsti dod cerību," - Gordons Latimirs komentē bažas par sievas Ingrīdas veselību
Pievienot komentāru